Bir babalar gününü daha sensiz geçiriyorum.
Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Halk Örgütü mükellefi olarak görev yapan ve yaş haddinden dolayı görev süresi sona eren personel için düzenlenen törene katıldı.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, öğrencilerde çevre bilincinin artırılması ve çevre konusuna dikkat çekmek amacıyla etkinlik düzenledi.
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Dünya Çevre Günü, dolayısı ile yaptığı açıklamada herkesin çevreye sahip çıkması gerektiğini vurguladı.
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde vurguladı;
Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü
"Polisimiz, devletimizin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olarak, hukuk devleti ilkesine bağlılığı, görev bilinci ve halkla kurduğu güven ilişkisiyle her zaman gurur kaynağımız olmuştur.
Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk kültürünü yurt dışında tanıtan başarılı sanatçı Mert Özyürekliler’i kabul etti. Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.