Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel yaptığı açıklamada, tanıtım ambargosunu dijital pazarlama ile bertaraf ettiklerini vurguladı.
Üstel: “ 21 aralık süreci, egemenliğimizi ve özgürlüğümüzü korumanın bilincini güçlendirmenin bir etkinliği olarak değerlendirilmelidir…”
Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, TAK’ın kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.
KKTC’Yİ TURİZMDE DÜNYAYA TANITACAK FİLMİN TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ...
Üstel: “TİKA ÖZELDE TURİZME, GENELDE DE ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKIDA BULUNACAK”
Mevlevi Müzesi açıldı
‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’
BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, Konya Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Konya 17. “Bin Nefes Bir Ses” Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivaline katıldı.
KÜLTÜR DAIRESI’NIN DÜZENLEDIĞI XXXIII. DEVLET FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN SONUÇLARI AÇIKLANDI.
"Operanın Genç Yetenekleri"
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin genç yeteneklerini sanatseverlerle buluşturuyor!
2’NCİ TÜRK DEVLETLERİ TİCARET VE YATIRIM İŞ BİRLİĞİ FORUMU FUARI
ATAOĞLU, AZERBAYCAN’IN BAŞKENTİ BAKÜ’DE DÜZENLENEN, 2’NCİ TÜRK DEVLETLERİ TİCARET VE YATIRIM İŞ BİRLİĞİ FORUMU FUARI’NA KATILDI.
"Bir Babalar Günü’nü daha sensiz...
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Babalar günü dolayısı ile mesaj yayımladı.
Sahillerdeki görüntü değişmiyor!
HAFTA SONU TATİLİ, SAHİLLERİ ÇÖP ALANINA ÇEVİRDİ!