Yeni bir yılın eşiğinde olmanın heyecanı ve umudu içerisindeyiz. 2025 yılını geride bırakırken; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile aşılmış zorlukları, elde edilen kazanımları ve geleceğe dair hedeflerimizi bir kez daha hatırlıyoruz.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bakanlık müdürleriyle birlikte personelin yeni yıllarını kutladı.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Ataoğlu: “Çevreyi korumak bir tercih değil, gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzdur.
KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları binasının final etabı olan 3 ve 4. etabı sözleşmeleri ihaleyi alan firmalar tarafından imzalandı.
ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ankara’da bir araya geldi.