Posted: Oct 30, 2018

Çevre için plastik kullanımı azaltılıyor.

ATAOĞLU: "MARKETLERDE KULLANILAN NAYLON POŞETLER ÜCRETLİ OLACAK"
Read more
Posted: Oct 30, 2018

TC LEFKOŞA BÜYÜKELÇİSİ DERYA KANBAY, TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU’NA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.

KKTC’deki görev süresi ay sonunda sona erecek olan Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, bugün, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Kabulde Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na Müsteşarı İsmet Esenyel, eşlik etti.

Read more
Posted: Oct 25, 2018

ÇEVRE KORUMA DAİRESİ, 15-21 EKİM TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN 1 HAFTALIK DENETİM RAPORUNU AÇIKLADI

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi 15-21 Ekim tarihleri arasında yapılan bir haftalık denetim raporunu açıkladı. Daire bir haftalık süre zarfında 394 yeri denetledi.

Read more
Posted: Oct 19, 2018

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi yeni bir uygulamaya gidiyor

“Atık kağıt ve kartonlarınızı çöpe atmayın”

Read more
Posted: Oct 17, 2018

ÇEVRE KORUMA DAİRESİ, 08-14 EKİM TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN 1 HAFTALIK DENETİM RAPORUNU AÇIKLADI

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi 08-14 Ekim tarihleri arasında yapılan bir haftalık denetim raporunu açıkladı. Daire bir haftalık süre zarfında 407 yeri denetledi.

Read more
RSS
123578910Last

Archive