ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARDA ÇEVRE EĞİTİMLERİNİ ALDI.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARDA ÇEVRE EĞİTİMLERİNİ ALDI.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi tarafından başlatılan yaban hayat farkındalık eğitimleri bu kez de özel gereksinimli çocuklara yönelik gerçekleştirildi.

Çevre Koruma Dairesi Doğal Hayat Şubesi personeli Doç. Dr. Nazım Kaşot, Girne Özel Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören 4-17 yaş arasındaki öğrencilere yönelik yaban hayatı farkındalık eğitimi verdi. 

İnteraktif bir şekilde yapılan eğitimde, ülkemize ait yaban hayatı örnekleri anlatıldı ve sonrasında da ülkemize ait yılan ve kaplumbağa örnekleri öğrencilere tanıtılıp gösterildi. Öğrenciler için oldukça ilgi çekici ve heyecan uyandıran sunumun ardından öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla birlikte etkinlik tamamlandı.

Çevre Koruma Dairesi tarafından başlatılan Yaban Hayat eğitimlerimi kapsamında ayrıca Polatpaşa Lisesi 6. Sınıf öğrencilerine de Doç. Dr. Nazım Kaşot tarafından Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz yaban hayatı ile ilgili çevre eğitimi verildi ve öğrencilerden gelen sorular cevaplandı.

Print
Posted: Nov 22, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive