Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı

Fikri Ataoğlu Bakü’deki  DTİK zirvesine katıldı

Fikri Ataoğlu Bakü’deki 
DTİK zirvesine katıldı


Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu.


Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.


Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) ile ortaklaşa düzenlenen etkinliğe Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu,  KKTC Bakü Temsilcisi Büyükelçi Ufuk Turganer, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Birol Akgün, TÜRKPA Genel Sekreteri Büyükelçi Ramil Hasan, Türk kurum ve kuruluşların temsilcileriyle iş insanları katıldı.

Print
Posted: Jun 12, 2026,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2829
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

Read more
301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive