Lapta Gençlik Kampı’nda yıllardır yaşanan merkezi sıcak su sorunu gideriliyor
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret ederek Başkonsolos Mustafa Davulcu ve konsolosluk personeliyle bir araya geldi.
Ataoğlu:“Türkiye ile turizmde ortak hedeflere yürüyoruz”
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi tarafından, 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren yasaklanacak olan naylon poşetler ile ilgili hizmet içi eğitim gerçekleştirildi.
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri 7. Konferansı
KKTC ilk kez Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri Konferansı’na katıldı
11. Dünya Helal Zirvesi Kapılarını Açtı
Dünya Helal Zirvesi ve Helal Expo kapılarını açtı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen organizasyon, binlerce katılımcıyı bir araya getirdi.
KKTC turizmi, İzmir’de tanıtılıyor
Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret etti.