BAKAN ÜSTEL, ANKARA TEMASLARI ÇERÇEVESİNDE, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

BAKAN ÜSTEL, ANKARA TEMASLARI ÇERÇEVESİNDE, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü ve Büyükelçilik mensupları tarafından karşılanan Bakan Üstel, burada Ankara ziyareti ile ilgili basına açıklamalarda bulundu.

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Bakanlık görevine geldikten sonra gerçekleştirmiş olduğu ilk resmi ziyareti, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a gerçekleştireceklerini belirterek, ziyaretin nezaket ziyareti olması yanında, KKTC turizmi adına yapılabilecek işbirliği ve iyileştirmeler konusunda görüş alış verişinde de bulunulacağını kaydetti.

Bakan Üstel, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a gerçekleştirecekleri ziyarette ayrıca, Türkiye’de başlatılan tanıtım faaliyetleri ile ilgili de işbirliği alanlarının oluşturulması konusunda da görüş alış verişinde bulunulacağını belirtti.

“Ülkemiz bir ada ülkesi. Aynı zamanda ülkemiz hem turizm adası hem de eğitim adası olması yanında maalesef ulaşımda büyük sıkıntılar çekmekteyiz” diyen Bakan Üstel, ulaşımda yaşanan sıkıntıların da görüşmede ele alınacak konular arasında olduğunu belirtti.

Ulaşım konusundaki sıkıntıların giderilmesine yönelik olarak Bakanlık olarak çalışılan alternatiflerinin olduğunu da sözlerine ekleyen Bakan Üstel, özellikle uçak biletlerindeki yüksek fiyat uygulamalarının önüne geçebilmek adına bir takım teknik çalışmalar yaptıklarını belirterek, ziyarette bu çalışmaların da görüşüleceğini kaydetti.

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin her bir kurumunun KKTC’ye ayrı bir önem verdiklerinin bilinci ve memnuniyeti içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Bakan Üstel ayrıca İstanbul Düzce’de yaşanan sel felaketinden dolayı hayatını kaybedenlere rahmet mesajlarını ileterek, yaşanan bu acının bir kez daha tekrar edilmemesi temennisinde bulundu.

Print
Posted: Jul 24, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«August 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
27282930
2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

ATAOĞLU; “ÇEVREYİ TEMİZ TUTMAK, İNSAN OLMANIN GEREKLİLİĞİNDENDİR”

Read more
3112
34567
Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Erenköy destanını yazan mücahitleri ve aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andı.

Read more
89
MANZARA DEĞİŞMİYOR!

MANZARA DEĞİŞMİYOR!

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı tarafından, her yaz sezonunda gerçekleştirilen ve tamamı çevreye duyarlı gönüllü çevreci gençlerden oluşan ekiplerce gerçekleştirilen sahil temizlik çalışmalarında ortaya çıkan manzara, değişmiyor.
 

Read more
10
ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, hayatını kaybeden Cumhuriyet Meclisi Eski Başkan Yardımcısı Şemsi Kazım Erkman için Cumhuriyet Meclisi’nde düzenlenen törene katıldı.

Read more
111213
ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, toplum güvenliği konusunda yapılan olağanüstü Meclis çağrısına ilişkin açıklamada bulundu.

Read more
1415
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

Törende, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinde hayatını kaybeden Taşkent Şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Read more
16
17181920212223
24252627282930
31123456

Archive