KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ MEDYA BULUŞMASI YAPILDI

KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ MEDYA BULUŞMASI YAPILDI

ATAOĞLU: "HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN TC DIŞİŞLERİ BAKANIMIZ MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NA DA KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Küresel Gazeteciler Konseyi Medya Buluşması bugün Acapulco Resort &Convention & SPA Otel'de gerçekleştirildi.

Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği'nin ev sahipliğindeki organizasyonun ana toplantısı bugün saat 09.00’da başladı.

Etkinliğe; Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Ana Muhalefet Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bazı milletvekilleri, KGK Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ile gazeteciler katıldı.

Etkinlikte, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KGK Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim birer konuşma yaptı.

Kıbrıs konusu ve turizm konularında sunumlar yapıldı.

ATAOĞLU: “KONSEYİN İLK TOPLANTISINI KKTC’DE GERÇEKLEŞTİRMESİ MEMNUNİYET VERİCİ”

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu konuşmasında, gazeteciliğin önemine değinerek, konseyin ilk toplantının KKTC’de yapılacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Her zaman desteğini esirgemeyen TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na bu anlamlı organizasyona katılıp katkı koydukları için teşekkür eden Ataoğlu, ülke turizmi konusunda da Türkiye ile işbirliği yaptıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KKTC turizminin daha ileriye taşınabilmesi için basının önemine işaret eden Ataoğlu, önümüzdeki süreçte yapılacak etkinlikler ve KKTC’nin kalkınması adına yapılacak çalışmaların medya aracılığıyla duyurulacağını kaydetti.

Ülkeye uygulanan ambargolara ve Güney Kıbrıs’ın yaptığı engellemelere değinen Bakan Ataoğlu, engelleri aşmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

TC Seyahat Acenteleri Birliği ile imzaladıkları protokol çerçevesinde TC’den daha fazla turist çekmeyi hedeflediklerini söyleyen Bakan Ataoğlu, TC vatandaşlarına, Yunan adalarını tercih etmek yerine aynı dili, dini olan KKTC’yi tercih etmeleri çağrısında bulundu.

Print
Posted: May 7, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2024»
MonTueWedThuFriSatSun
29
ATAOĞLU: "COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ’NİN KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI"

ATAOĞLU: "COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ’NİN KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI"

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Şehir Planlama Dairesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında “Kamuda Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Kullanımı” üzerine yapılması planlanan işbirliği protokolü çerçevesinde KKTC’den bir heyet Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Read more
30
GENÇLİK DAİRESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ GENÇ ENERJİ VİDEO İÇERİK YARIŞMASI'NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU.

GENÇLİK DAİRESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ GENÇ ENERJİ VİDEO İÇERİK YARIŞMASI'NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU.

Gençlik Dairesi'nin "gençenerjiburada" adlı Instagram sayfasında yürütülen ve ikincisi "Yolculuk" teması ile gerçekleştirilen “Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlar açıklandı.

Read more
1
ATAOĞLU, 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYIMLADI.

ATAOĞLU, 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYIMLADI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Read more
234
“2. Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlara ödülleri verildi

“2. Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlara ödülleri verildi

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi tarafından yürütülen ve ikincisi “Yolculuk” teması ile gerçekleştirilen “2. Genç Enerji Video İçerik Yarışması”nı kazananlara ödülleri verildi.

Read more
5
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive