TURİZM ŞÖLENLERİ HAFTA SONU DÜZENLENİYOR

TURİZM ŞÖLENLERİ HAFTA SONU DÜZENLENİYOR

Turizm sezonunun açılışı olarak kabul edilen bu haftada ülkedeki iç turizme dikkat çekmek ve ülke insanımıza turizm bilinci aşılamak amacıyla 27 Nisan Cumartesi günü Mağusa Namık Kemal Meydanın’da, 28 Nisan Pazar günü ise Girne Antik Liman’da düzenlenecek olan Turizm Şölenlerine tüm halkımız davetlidir.

Gazimağusadaki şölen Gazimağusa Belediyesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde Girne’deki şölen ise Girne Amerikan Üniversitesi ile işbirliği içinde birçok paydaşın da katılımı ile yapılacak.

Şölenler saat 10.00’da ilk olarak kortej yürüyüşü ile başlayacak daha sonra bando ekibi konserleri, Modern Dans Gösterileri, Halk Dansları Gösterileri, Müzik Dinletileri, İluzyon Gösterileri,Tiyaro, Sema Gösterileri ve Ülkemiz sanatcılarımızın yer alacağı konserler sunulacaktır.

Yerli esnaf, ülkemizin kültürünü yansıtan yiyecek içecek satışı ve el işi güzelliklerinin sergileneceği ve satışının yapılacağı 40 civarında stant da şölenlerde yerini alacak.

Şölenler süresince rehberler eşiliğinde tarihi yerelere turlar düzenlenerek, yapılacak olan çekilişlerle gün boyu hediyeler dağıtılacaktır.
Ayrıca ülkemizde faaliyet gösteren otellerimiz de kurulacak olan stantlarda ücretsiz olarak ikramlar sunacak.

Print
Posted: Apr 25, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive