ATAOĞLU, HOLLANDA FUARINI DEĞERLENDİRDİ ATAOĞLU: “HOLLANDA FUARINDA STANDIMIZA İLGİ OLDUKÇA YÜKSEKTİ, FUAR GÜZEL VE YARARLI GEÇTİ”

ATAOĞLU, HOLLANDA FUARINI DEĞERLENDİRDİ  ATAOĞLU: “HOLLANDA FUARINDA STANDIMIZA İLGİ  OLDUKÇA YÜKSEKTİ, FUAR GÜZEL VE YARARLI GEÇTİ”

Hollanda Vakantiebeurs 2019 Turizm Fuarı bugün sona eriyor

ATAOĞLU, HOLLANDA FUARINI DEĞERLENDİRDİ

ATAOĞLU: “HOLLANDA FUARINDA STANDIMIZA İLGİ 
OLDUKÇA YÜKSEKTİ, FUAR GÜZEL VE YARARLI GEÇTİ”

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen Vakantiebeurs 2019 Turizm Fuarı’ndaki temaslarını tamamladı. Ataoğlu, bugün sona erecek olan fuar ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Hollanda pazarından 9 yıldır aktif bir şekilde turist geldiğini söyleyen Ataoğlu, Hollandalı turistlerin ülkemizi güvenli bir destinasyon olarak gördükleri için siyasi baskılara aldırış etmediklerini ifade etti.

Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen Vakantiebeurs Turizm Fuarı’nı her yıl ortalama 130 bin kişinin ziyaret ettiğini de belirten Ataoğlu, her yıl standımıza ilginin yüksek olduğunu ve fuarın oldukça yararlı geçtiğini ifade etti.

Hollanda’dan büyük acentelerin charter seferler ile küçük acentelerin ise tarifeli seferler ile ülkemize turist getirdiğini belirten Ataoğlu, ülke imajının hem fuarlar ile hem de dijital medya aracılığı ile tanıtımlarına devam ettiğini de söyledi.

Türk Havayollarına yanı sıra Hollanda pazarına 2010 yılında giren Corendon Havayolları’nın da ülke turizmine büyük katkılar sağladığını söyleyen Bakan Ataoğlu, Corendone ile çalışan tur operatörlerinin de Kuzey Kıbrıs’ı pazarlamasının önemli olduğunu kaydetti.

Fuarda Corendon Havayolları Direktörü Yıldıray Karaer ile de görüşme gerçekleştirdiğini dile getiren Ataoğlu, şubat ayında büyük bir operasyon gerçekleştirerek Hollandalı turist gruplarını yoğun bir şekilde Kuzey Kıbrıs’a getireceklerinin müjdesini verdi.

Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un fuarda kendilerini ziyaret ettiğini ve turizmdeki son gelişmeleri değerlendirdiklerini söyleyen Ataoğlu, Bakan Ersoy’un her zaman kendilerine destek olduğunu, işbirliği ve uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Söz konusu fuarda ülkemizden gelen acente ve hotel sahipleri ile de görüşme imkanı bulduğunu söyleyen Ataoğlu, Hollanda pazarına yönelik olarak turizm sektörü ile birlikte işbirliği içerisinde çalıştıklarını vurguladı.

Print
Posted: Jan 14, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2024»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive