ATAOĞLU, AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

ATAOĞLU, AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ  NUMAN KURTULMUŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kurtulmuş: "KKTC'nin kültürel değerleri ve tarihi güzellikleri turizm için büyük bir avantaj"

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’da yaptığı resmi temaslar çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede Bakan Ataoğlu’na KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü, Bakanlık Müsteşarı İsmet Esenyel, Özel Kalem Müdürü Türker Yüksel ve Çevre Koruma Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı eşlik etti.

Geçtiğimiz dönem Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı görevini yürüten Kurtulmuş, KKTC turizmini yakinen iyi biliyor.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, görüşmede yaptığı konuşmada Numan Kurtulmuş ile Bakanlık yaptığı dönem süresince iyi bir dostluk kurduklarını ve güzel projelere imza attıklarını söyledi.

Ataoğlu, yeni dönemde hem İstanbul Milletvekilliğini hem de Ak Parti Genel Başkan Vekilliğini üstlenen Numan Kurtulmuş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ülke turizminde yaşanan gelişmeler hakkında da bilgi veren Ataoğlu, turizmi sezonunu iyi geçirdiklerini, yapılan tanıtma faaliyetleri ile daha iyi bir noktaya gelme arzusu içerisinde olduklarını söyledi.

Kurtulmuş

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ise Bakan Ataoğlu’nun ziyaretinden ötürü memnuniyet duyduklarını belirti.

Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı dönem içerisinde Ataoğlu ile sık sık görüşme fırsatı bulduğunu ve KKTC turizmi için katkı sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki bir çok hotelin yeni ve modern olduğuna değinen Kurtulmuş, ülkenin kültürel değerleri ve tarihi güzelliklerinin turizm için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Kurtulmuş, Türkiye’nin her zaman KKTC halkının yanında olduğunu söyleyerek, yaşanan sıkıntıları birlikte aşma konusunda her zaman işbirliği çalışmalarının devam edeceğini de ifade etti.

Görüşmenin ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

Print
Posted: Oct 15, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
12
Fikri Ataoğlu Bakü’deki  DTİK zirvesine katıldı

Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı

Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu.
Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.

Read more
1314
15
15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

Kardeş Azerbaycan halkının 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Read more
1617
Bilgilendirme

Bilgilendirme

Koruma altındaki Kaplumbağalara ve üreme alanlarına zarar vermenin cezası aylık asgari ücret kadardır. 

Read more
18192021
22232425262728
293012345

Archive