Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti eski Kültür ve Turizm Bakanı, Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile görüştü

Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti eski Kültür ve Turizm Bakanı, Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile görüştü

Türkiye Büyük Millet Meclisin’de gerçekleşen görüşmede Bakan Ataoğlu, eski Kültür ve Turizm Bakanı Avcı’ya ülke turizmine katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu.

Ataoğlu, görüşmede yaptığı konuşmada, Sn Avcı ile yaklaşık iki sene birlikte çalışma fırsatı bulduğunu ve bu süre içerisinde bir çok işbirliği çalışması yaptıklarından bahsetti. 

Avcı’nın Kuzey Kıbrıs’a her zaman destek verdiğini ve özellikle yurtdışındaki temaslarında KKTC’nin haklarını her alanda savunduğunu söyleyen Ataoğlu, Avcı’nın tam bir Kuzey Kıbrıs sevdalısı olduğunu ifade etti.

Ataoğlu, ayrıca AGİTPA’nın 27. Dönem Türk Grubu Başkanlığı’na seçilen Nabi Avcı’nın Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’na üye ülkeler arasındaki siyasî diyaloğu parlamenterler düzeyine başarı ile taşıyacağını söyleyerek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

AVCI

Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ise konuşmasında, Bakan Ataoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

Bakan Ataoğlu ile bakanlık yaptığı dönem itibari ile çok samimi bir dostluk kurduklarını, bu bağlam da da güzel projelere imza attıklarını söyleyerek, başarıların devam etmesini diledi.

KKTC’nin kültürel zenginliklerinin yanı sıra ülkenin sağlık turizmine de çok uygun olduğunu dile getiren Avcı, Kuzey Kıbrıs’ın hem coğrafi konumu itibarı ile hem de Avrupa ülkelerine oranla tedavi ücretlerinin uygun olduğunu, bu durumun ise yabancı hastalara cazip geldiğini belirtti

Yeni dönemde TBMM’de Eskişehir Milletvekili olduğunu ve AGİTPA’nın başkanlığını üstlendiğine değinen Avcı, katıldığı uluslararası konferanslar ve temaslarda Rumların KKTC’ye karşı her alanda ambargo uygulamaya çalıştığını, kendilerinin ise gereken cevabı her alanda verdiklerini söyledi.

Print
Posted: Oct 12, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
31
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sanatçı Volkan Konak'ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.

 

Read more
1234
IMWF 8 Antalya’da Başladı:  KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

IMWF 8 Antalya’da Başladı: KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

Dünyanın dört bir yanından turizm ve etkinlik sektörünün liderlerini bir araya getiren 8. Uluslararası MICE ve Düğün Forumu "IMWF 8" bugün Antalya Regnum Carya Otel’de coşkuyla başladı.

Read more
56
3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği ve Morder işbirliğinde düzenlenen 3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali'ne katıldı.

Read more
789101112
AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı , Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ( KITSAB ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri ( TÜRSAB ) işbirliğinde AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması gerçekleştiriyorlar.

Read more
13
14151617
"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ve Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) işbirliğinde yapılan "AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması" organizasyonunun gala gecesi düzenlendi.

Read more
181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive