ÇEVRE KORUMA DAİRESİ, 10-16 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN 1 HAFTALIK DENETİM RAPORUNU AÇIKLADI

ÇEVRE KORUMA DAİRESİ, 10-16 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN 1 HAFTALIK DENETİM RAPORUNU AÇIKLADI

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi 10-16 Eylül tarihleri arasında yapılan bir haftalık denetim raporunu açıkladı. Daire bir haftalık süre zarfında 232 yeri denetledi.

Ses, katı atık, ÇED, sanayi bacaları, atıksu ve hava kalitesi (egzoz emisyon) denetimlerinde Lefkoşa’da 58, Mağusa-İskele’de 76, Girne’de 38, Güzelyurt-Lefke’de 60 yer denetlenirken,10 kişi veya kuruma süre ihbarnamesi, 4 kişi veya kuruma ise ceza kesildi.

Çevre Koruma Dairesi tarafından tüm bölgelerde yapılan denetimler, farkındalığı artırması amacı ile artık her hafta kamuoyu ile paylaşılacak.

OKUL ÇANTASI DAĞITIMINA YARIN BAŞLANIYOR

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi tarafından, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı devlet okullarında eğitim gören 4 ve 5 yaş grubu öğrencilere “okul etkinlik çantası” dağıtımı yarın başlıyor.


Mağusa’da Şehit Zeki Salih İlkokulu, Polatpaşa İlkokulu ve Mustafa Kurtuluş İlkokulu’nda düzenlenecek çanta dağıtımına Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da katılacak.

Print
Posted: Sep 17, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«January 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29303112
Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Read more
34
5
Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’i ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Read more
67891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive