Ataoğlu : “TÜRKİYE’NİN TURİZM TECRÜBESİNSEN DAHA FAZLA YARARLANMAK İSTİYORUZ”

Ataoğlu : “TÜRKİYE’NİN TURİZM TECRÜBESİNSEN DAHA FAZLA YARARLANMAK İSTİYORUZ”

ATAOĞLU, TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY İLE GÖRÜŞTÜ...

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Bakanlar ve heyetler arası yapılan görüşmelerde, Türkiye'nin turizm alanında yaptığı çalışmalardan Kuzey Kıbrıs’ın daha fazla yararlanması konusu değerlendirilirken. Ülkemizdeki arkeolojik alanların gün yüzüne çıkarılması ile ilgili çalışmaların artırılması ve müzelerdeki teşhirin iyileştirilmesi adına teknik destek sağlanması yönünde karar alındı.

Türkiye'nin turizm potansiyelinden her zaman KKTC'nin de faydalanmasını amaçladıklarını söyleyen Ersoy, Kuzey Kıbrıs ile yeni dönemde turizm alanında işbirliklerinin artırılması yönündeki çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti. 
Ersoy tanıtım ve katkı konusunda her zaman hazır olduklarının da altını çizdi

Bakan Ataoğlu ise Türkiye'nin turizm alanında giderek adından daha çok söz ettirdiğini ve çok iyi bir tanıtım ağı olduğunu belirterek bu alanda yapılacak çalışmalarda Türkiye’nin turizm tecrübesinden daha fazla yararlanacaklarını söyledi.

Print
Posted: Sep 13, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
30
Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

"Polisimiz, devletimizin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olarak, hukuk devleti ilkesine bağlılığı, görev bilinci ve halkla kurduğu güven ilişkisiyle her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Read more
12
Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk kültürünü yurt dışında tanıtan başarılı sanatçı Mert Özyürekliler’i kabul etti. Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Read more
3456
7
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

 Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen 'Ada Kıbrıs' sergisine katıldı.

Read more
89
Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk  Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı, teşkilata üye ve gözlemci ülkelerin katılımıyla Ankara’da düzenlendi. Toplantıya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Macaristan ve Türkiye’den temsilciler katıldı. 

Read more
1011
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Ataoğlu'nun mesajı;
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dünyaya açılan penceresi olan basın kuruluşlarımız, ülkemizin haklı mücadelesini, kültürel zenginliklerini ve toplumsal değerlerini en doğru şekilde yansıtarak çok önemli bir görevi ifa etmektedir. 

Read more
1213

BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI, TURİZM, KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANLIĞI, ESKİ ESERLER VE MÜZELER DAİRESI, KAMUOYUNUN DOĞRU BİLGİLENDİRİLMESİ AMACI İLE AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ DUYMUŞTUR.

Lambusa Kral Mezarları ile ilgili olarak, sosyal medyaya yansıyan, üzerinde kazı yapılıyor yönündeki bilgilerin doğru anlaşılması amacı ile Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacı ile aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duymuştur. 

Read more
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Archive