ATAOĞLU, ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

ATAOĞLU, ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

Ankara temaslarını tamamlayan Ataoğlu, saat 15:00’de Anıtkabir’i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

“ İLKE VE DEVRİMLERİNİZİN IŞIĞINDA BUGÜNLERE GELDİK. ÇİZDİĞİNİZ AYDINLIK YOLDA İLERLEMEYE DEVAM EDEN VE ÖZGÜRLÜK YOLUNDAN ASLA SAPMAMA AZİM VE KARARLILIĞI İÇİNDEKİ KIBRIS TÜRK HALKI ADINA, EN DERİN SAYGILARIMI SUNARIM”

Ataoğlu, deftere şunları yazdı:

“Yüce Atam”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümetinin Bir ferdi olarak bugün huzurunuza gelme onurunu yaşıyorum. Tüm Dünya milletlerine örnek olan büyük bir kurtuluş mücadelesinin dahi komutanı ve Türk ulusunu esaretten kurtarıp yeniden özgür ve bağımsız bir devlet sahibi yapan büyük önderimiz olarak, Kıbrıs Türk halkının da özgürlük mücadelesine ilkelerinizle ışık tutttunuz.

“Ulu Önderim” 

Halkımızın Atasına olan büyük sevgisi ve sarsılmaz inancı, Kıbrıs Türkünü özgürlük mücadelesi vererek kendi coğrafyasında bağımsız yaşayan bir halk olma noktasına getirmiştir. Anavatan Türkiye’nin, halkımızın, mehmetçiğin ve mücahidin büyük fedakarlıkları, kanı, teri ile yoğurulan büyük bir mücadelenin sonunda bugün özgürüz. 

İlke ve devrimlerinizin ışığında bugünlere geldik. Çizdiğiniz aydınlık yolda ilerlemeye devam eden ve özgürlük yolundan asla sapmama azim ve kararlılığı içindeki Kıbrıs Türk Halkı adına , en derin saygılarımı sunarım.”

Print
Posted: Sep 13, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«February 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
2728
Kıbrıs Türk Halkının özgürlük tutkusu

Kıbrıs Türk Halkının özgürlük tutkusu

27-28 Ocak Direnişi, Kıbrıs Türk halkının tarih boyunca karşılaştığı zorluklar karşısında gösterdiği azim ve fedakarlığın en önemli örneklerinden biridir. Halkımızın vatan sevgisi ve özgürlük tutkusu, her türlü baskı ve tehdide rağmen dimdik ayakta durmasını sağlamıştır. Bu direniş, sadece geçmişimize değil, geleceğimize de ışık tutan bir onur madalyasıdır.

Read more
2930
Ataoğlu: “Bu anıt, Denktaş’ın liderliğinde verilen özgürlük mücadelesinin unutulmaması için önemli bir mihenk taşıdır”

Ataoğlu: “Bu anıt, Denktaş’ın liderliğinde verilen özgürlük mücadelesinin unutulmaması için önemli bir mihenk taşıdır”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Anıt Mezarını ziyaret ederek, tamamlanan birinci etap çalışmalarını yerinde inceledi. 

Read more
3112
3
Kantara Gençlik Kampı yenileniyor

Kantara Gençlik Kampı yenileniyor

Ataoğlu: “Gençlere daha iyi imkanlar sunmak için çalışıyoruz”

Read more
45
KKTC, ‘Ada Kıbrıs’ konsepti ile  İstanbul EMİTT Turizm Fuarı’nda

KKTC, ‘Ada Kıbrıs’ konsepti ile İstanbul EMİTT Turizm Fuarı’nda

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı turizm tanıtma ve pazarlama faaliyetleri kapsamında İstanbul’da bu yıl 28’ncisi düzenlenen EMİTT Turizm Fuarı’nda yerini aldı. 

Read more
6
6 Şubat 2023…

6 Şubat 2023…

Acının, kaybın ve tarifsiz hüznün günü… 

Read more
789
1011121314
KOOPBANK’TAN, SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NE ARAÇ BAĞIŞI…

KOOPBANK’TAN, SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NE ARAÇ BAĞIŞI…

ATAOĞLU; “YEREL BANKALARA SAHİP ÇIKILDIĞI SÜRECE, KARŞILIK ALINIYOR”

Read more
1516
17
ATAOĞLU: “KARPAZ’DA YAŞANAN VAHŞET KABUL EDİLEMEZ”

ATAOĞLU: “KARPAZ’DA YAŞANAN VAHŞET KABUL EDİLEMEZ”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Karpaz'da 14 eşeğin telef edilmesi nedeni ile açıklamalarda bulundu.

 

Read more
181920212223
242526272812
3456789

Archive