ATAOĞLU, KKTC KOŞUSU’NU İZLEDİ, KUPA TAKDİM ETTİ

ATAOĞLU, KKTC KOŞUSU’NU İZLEDİ, KUPA TAKDİM ETTİ

Bu yıl 33’üncüsü gerçekleşen koşunun galibi Mert Bayır’ın sahibi olduğu BIG BROWN isimli safkan oldu.

Yarış öncesi Kuzey Kıbrıs’ı tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Turizm Ve Çevre Bakanlığı tarafından Hipodromdaki dev ekranda Kuzey Kıbrıs tanıtım filmi yayınlandı, stant kruldu ülkemizi tanıtıcı broşürler dağıtıldı. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koşusu öncesi TJK TV’ye konuşan Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu, Bakanlık olarak KKTC’yi tüm yönleriyle ve tüm sektörleriyle tanıtmak amacıyla çalışmalar başlattıklarını belirtti.

Türkiye’nin her yerinde de bu çalışmaları sürdüreceklerini söyleyen Ataoğlu, KKTC’nin stratejik konumu ve Türkiye ile ikili ilişkiler çerçevesinde südürülen çalışmaların önemine işaret etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koşusunu Bakan Ataoğlu’nun yanı sıra Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu ile KKTC İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer izledi.

Kazanan atın sahibi Mert Bayır’a kupasını, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu takdim etti.

Print
Posted: Jul 24, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive