KUZEY KIBRIS TANITIM ŞÖLENİ’NE BİNLERCE KİŞİ İLGİ GÖSTERDİ

KUZEY KIBRIS TANITIM ŞÖLENİ’NE BİNLERCE KİŞİ İLGİ GÖSTERDİ

Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından düzenlenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Tanıtım Şöleni bugün Mark Antalya Alışveriş Merkezi’nde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KITOB, Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi, Acenteler, Üniversiteler, Ticaret Odası, Koop Süt Ürünleri, Emlakçılar Birliği’nin de stantlarıyla katılarak destek verdiği ve yerli ürünlerin sergilenip ikram edildiği etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın ülke turizmini tanıtmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Antalya’da tanıtım etkinlikleri düzenlendi.

2 gün süren tanıtım etkinlikleri kapsamında Mark Antalya Alışveriş Merkezi’nde Kuzey Kıbrıs Turizm Tanıtım Şöleni yapıldı. Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da katıldığı şölende, Otello Halk Dansları ekibi, Çağdaş Müzik Derneği, Anadolu Ateşi ve Grup Rötar dans ve müzik gösterisi sundu. Şölende ayrıca yerli ürünler de sergilenip ikram edilerek KKTC tanıtım broşürleri dağıtıldı.
Kışda da tatilin adresi Kuzey Kıbrıs...

Türkiye’nin değişik illerinde Kuzey Kıbrıs’ı tanıtmak amacıyla çeşitli etkinlikler yaptıklarını dilegetiren Bakan Ataoğlu, Antalya’da ilgili paydaşlarla yaptıkları temas ve görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti. Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs’ta sadece yaz değil kış döneminde de turizm yapılabileceğini bu yüzden yaz döneminde de tanıtım etkinliklerini sürdürdüklerinin altını çizdi.

Antalya’ya getirilen turistler KKTC’ye getirilecek...

Ataoğlu, turizm tanıtım etkinliklerinin gördüğü yoğun ilgiden ötürü memnuniyetini dilegetiren Bakan Ataoğlu, Antalya temasları kapsamında gerek KKTC’den gerekse de TC’den sektörün önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda turistlere tek tatilde iki ülke alternatifi sunulması konusunda çalışma başlatılması konusunda mutabakat sağlandığını söyledi. “Antalya’ya getirilen turistlerin ülkemiz Kuzey Kıbrıs’a da özel deniz seferleri ve havayollarıyla gelebilmeleri için prensipte anlaştık. Umarım en kısa zamanda sektörün de toplantılardaki katkısı sürer ve başlatılan çalışmaların ürünlerini kısa zamanda alırız” diye konuştu.

Print
Posted: Jul 23, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
30
Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

"Polisimiz, devletimizin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olarak, hukuk devleti ilkesine bağlılığı, görev bilinci ve halkla kurduğu güven ilişkisiyle her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Read more
12
Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk kültürünü yurt dışında tanıtan başarılı sanatçı Mert Özyürekliler’i kabul etti. Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Read more
3456
7
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

 Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen 'Ada Kıbrıs' sergisine katıldı.

Read more
89
Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk  Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı, teşkilata üye ve gözlemci ülkelerin katılımıyla Ankara’da düzenlendi. Toplantıya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Macaristan ve Türkiye’den temsilciler katıldı. 

Read more
1011
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Ataoğlu'nun mesajı;
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dünyaya açılan penceresi olan basın kuruluşlarımız, ülkemizin haklı mücadelesini, kültürel zenginliklerini ve toplumsal değerlerini en doğru şekilde yansıtarak çok önemli bir görevi ifa etmektedir. 

Read more
1213

BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI, TURİZM, KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANLIĞI, ESKİ ESERLER VE MÜZELER DAİRESI, KAMUOYUNUN DOĞRU BİLGİLENDİRİLMESİ AMACI İLE AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ DUYMUŞTUR.

Lambusa Kral Mezarları ile ilgili olarak, sosyal medyaya yansıyan, üzerinde kazı yapılıyor yönündeki bilgilerin doğru anlaşılması amacı ile Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacı ile aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duymuştur. 

Read more
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Archive