ESENYEL, BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ

ESENYEL, BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ

ESENYEL, BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ

-Esenyel: “KKTC ile Bursa arasında turizm köprüsü kuracağız”

Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın Bursa’da yürütülen tanıtım günleri etkinlikleri çerçevesinde Bakanlık Müsteşarı İsmet Esenyel, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Esenyel, Bursa’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ülke turizmi hakkında Vali Küçük’e bilgiler verdi.

Bursa’nın muhteşem bir şehir olduğunu dile getiren Esenyel, dünya vitrininde yer alan firmaları ile hem ticaret alanında, hem de turizm alanında önemli özelliklere sahip olan Bursa ile turizm alanındaki ilişkileri geliştirmek için burada bulunduklarını belirtti.

Esenyel, konaklamak için Türkiye’den 700 bin civarında turistin KKTC’yi tercih ettiğini belirtirken bu rakamların yapılacak olan işbirliği sonrasında iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Kuzey Kıbrıs’ın bakir kalmış doğası ve tarihi güzelliklerini görmek için Vali Küçük’ü KKTC’ye davet eden Esenyel, bu vesileyle Bursa ile KKTC arasında kurulacak olan turizm köprüsünün temellerini atmış olacaklarını da vurguladı.

KÜÇÜK

Bursa Vali’si İzzettin Küçük ise ziyaretten ötürü oldukça memnun olduklarını ifade ederek, KKTC ile her zaman bir arada olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Bursa’nın turizm ve kültür anlamında ilişkilerinin var olduğuna değinen Küçük, bu ilişkilerin daha da geliştirilerek devam etmesi arzusunda olduklarını belirtti.

Görüşmenin ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

Print
Posted: Aug 13, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive