Ataoğlu: “TÜM ÇOCUKLARIN MUTLULUK, SEVGİ, ŞEFKAT, BESLENME VE EĞİTİM GİBİ TEMEL HAKLARDAN MAHRUM BIRAKILMADAN BÜYÜTÜLMESİ GEREKİYOR”

Ataoğlu: “TÜM ÇOCUKLARIN MUTLULUK, SEVGİ, ŞEFKAT, BESLENME VE EĞİTİM GİBİ TEMEL HAKLARDAN MAHRUM BIRAKILMADAN BÜYÜTÜLMESİ GEREKİYOR”

Ataoğlu, mesajında, “Bu anlamlı gün vesilesiyle, farkındalık yaratmak, en değerli varlığımız olan çocuklarımıza güven içerisinde yaşayacakları bir gelecek sunmak için tüm bireyler, kurum ve kuruluşlar, olarak işbirliğiyle çalışmamız gerekiyor”dedi.

Son yıllarda dünya geneline bakıldığı zaman çocuklar açısından güzel bir tablo bulunmadığını kaydeden Ataoğlu, savaşlar ve silahlı çatışmalarda hayatını veya ailesini kaybeden, kötü muameleye maruz kalan, mülteci konumuna sokulan, açlık ve yoksulluk içinde yaşam mücadelesi veren milyonlarca çocuk bulunduğunu dile getirdi.

Başta eğitim, kültür, sanat olmak üzere çocukların her yönden en iyi şekilde yetişmesi, modern ve gelişmiş dünya medeniyetlerinin normlarına ayak uyduracak şekilde ülkedeki çocuk haklarının geliştirilmesine katkı sağlamak en büyük öncelik olmalıdır diyen Ataoğlu, tüm çocukların mutluluk, sevgi, şefkat, beslenme ve eğitim gibi temel haklardan mahrum bırakılmadan büyütülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ataoğlu, “Bu duygu ve düşüncelerle, en değerli varlığımız olan çocuklarımızın ‘1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü kutlar, tüm çocukların geleceklerine güven ve umutla bakacakları günlerde yaşamalarını dilerim” ifadelerini kullandı.

Print
Posted: Jun 1, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
272829301
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.

Read more
23
45
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

Ataoğlu,  LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.

Read more
678910
Anneler Günü

Anneler Günü

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Read more
11
“11. Halk Dansları Şöleni”

“11. Halk Dansları Şöleni”

Ataoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu tarafından düzenlenen “11. Halk Dansları Şöleni”ne katıldı.

Read more
12
VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu,  Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.

 

Read more
1314151617
18
Gençlik Şöleni

Gençlik Şöleni

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği Gençlik Şöleni, büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Read more
19
Ataoğlu: "Gençler ülkenin  en büyük güvencesidir"

Ataoğlu: "Gençler ülkenin en büyük güvencesidir"

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gençlerin ülkenin geleceğinin en büyük güvencesi olduğunu vurguladı.

Read more
2021222324
25262728293031
1234567

Archive