Ataoğlu:"İNANIYORUM Kİ ÜLKEMİZDE MUTLULUĞU TESİS EDEBİLMENİN ÖNCELİKLİ YOLU, ANNELERİN YÜREKLERİNİ HUZURLA DOLDURMAKTAN GEÇİYOR"

Ataoğlu:"İNANIYORUM Kİ ÜLKEMİZDE MUTLULUĞU TESİS EDEBİLMENİN ÖNCELİKLİ YOLU, ANNELERİN YÜREKLERİNİ HUZURLA DOLDURMAKTAN GEÇİYOR"

Ataoğlu yayımladığı Anneler Günü mesajında, bu yüksek değerlerin ilk olarak annelerden görüp annelerden öğrenildiğini vurgulayarak, “Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören kültür ve geleneğin temsilcileriyiz” dedi.

Bakan Ataoğlu mesajında şunları kaydetti:

“Bizler, Kıbrıs Türk analarının insan ve vatan sevgisiyle yetiştirdiği nesiller sayesinde azınlık noktasından devlet sahibi konumuna gelmiş bir milletiz. Kıbrıs Türkü’nün refah ve mutluluğunun artması çabalarında annelerimizin potansiyelinden daha fazla yararlanmanın yollarını mutlaka bulmalı, onların sıkıntılarını giderici tedbirleri almalı, siyaset başta olmak üzere her alandaki katkılarını daha üst seviyeye çekmeliyiz.

İnanıyorum ki, ülkemizde mutluluğu tesis edebilmenin öncelikli yolu, annelerin yüreklerini huzurla doldurmaktan geçiyor.

Kadına, anneye yönelik şiddetin nerden gelirse gelsin önüne geçebilmeli, bu yönde çağdaş adımlar atmalı, gereken yasal düzenlemeleri yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz tüm annelerin bu özel gününü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.”

Print
Posted: May 13, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2829
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

Read more
301234
ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!

ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs 10’uncu Uluslararası Pediatri Sempozyumuna katılarak, konuşma gerçekleştirdi.

Read more
567891011
12131415161718
19
ATAOĞLU: “MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ İLE HALKIMIZ ARASINDAKİ EN GÜÇLÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİNDEN BİRİDİR”

ATAOĞLU: “MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ İLE HALKIMIZ ARASINDAKİ EN GÜÇLÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİNDEN BİRİDİR”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Read more
20
ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİNE YÖNELİK SORUŞTURMA MEMURLUĞU KURSU DÜZENLENDİ

ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİNE YÖNELİK SORUŞTURMA MEMURLUĞU KURSU DÜZENLENDİ

Çevre Koruma Dairesi personelinin mesleki bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesi, görev ve sorumluluklarını daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Read more
2122232425
2627282930311
2345678

Archive