Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu, Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu, Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Hızla değişen dünyanın hızlı gelişen sektörlerinden turizm artık, sosyal ve kültürel etkilerinin yanı sıra ülkelerin ekonomik sorunlarına da büyük ölçüde çözüm sağlayan kalkınmanın ve tanınmanın en önemli unsurlarından biri” diyen Ataoğlu, 2017 yılına çok iyi bir performans ile başlayan ve nitelikli işgücü, tesis-hizmet kalitesiyle uluslararası bir marka olma yolunda kararlı bir şekilde yürüyen ülkenin turizm değer zincirinin her bileşeninde kaliteyi arttırmak için çalışmaya aralıksız devam edeceğini kaydetti.

“Katıldığımız uluslararası organizasyonlarda doğru stratejiler ile tanıtım etkinliklerimizi pazarlamaya çevirerek bu hedefimize gün ve gün yaklaşmaktayız” ifadesini kullanan Ataoğlu şöyle devam etti:
“Bakanlık olarak önümüzdeki yıllarda dünya turizminde ses getirmek üzere yeni ve şeffaf yöntemler geliştiriyoruz. Turizm ile ilgili tüm bileşenleri sürece dâhil ediyor ve oluşturduğumuz tanıtım stratejisinde PR çalışmalarının önem veriyoruz.

Dünya turizminde söz sahibi ülkelerin kültürü ve altyapısıyla öne çıktığının bilinciyle tarihi ve doğal güzelliklerimize ve kültürel varlıklarımıza dönem ayrımı yapmaksızın sahip çıkıyor, altyapımız ile kültürel değerlerimize önem veriyor, alternatif turizm çeşitlerimizi zenginleştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Bu açıdan baktığımızda Bakanlık olarak bugün olduğu gibi yarın da, üreteceğimiz politikalarda turizmin sürdürülebilirliği öncelikli olacak.

Bugün turizmdeki başarı tablosunda imzası olan ve yarın çok daha iyi yerlere omuz omuza çıkacağımız, başta sektör çalışanları olmak üzere, tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutluyorum.”

Print
Posted: Apr 14, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«August 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
27282930
2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

ATAOĞLU; “ÇEVREYİ TEMİZ TUTMAK, İNSAN OLMANIN GEREKLİLİĞİNDENDİR”

Read more
3112
34567
Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Erenköy destanını yazan mücahitleri ve aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andı.

Read more
89
MANZARA DEĞİŞMİYOR!

MANZARA DEĞİŞMİYOR!

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı tarafından, her yaz sezonunda gerçekleştirilen ve tamamı çevreye duyarlı gönüllü çevreci gençlerden oluşan ekiplerce gerçekleştirilen sahil temizlik çalışmalarında ortaya çıkan manzara, değişmiyor.
 

Read more
10
ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, hayatını kaybeden Cumhuriyet Meclisi Eski Başkan Yardımcısı Şemsi Kazım Erkman için Cumhuriyet Meclisi’nde düzenlenen törene katıldı.

Read more
111213
ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, toplum güvenliği konusunda yapılan olağanüstü Meclis çağrısına ilişkin açıklamada bulundu.

Read more
1415
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

Törende, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinde hayatını kaybeden Taşkent Şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Read more
16
171819
ATAOĞLU: “KÜLTÜRÜ VE SANATI SİYASİ HESAPLARA KURBAN EDİLMESİNE ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ”

ATAOĞLU: “KÜLTÜRÜ VE SANATI SİYASİ HESAPLARA KURBAN EDİLMESİNE ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Avrupa Parlamentosu üyesi Loukas Fourlas’ın, 18 Eylül’de Girne Kalesi’nde düzenlenmesi planlanan EXIT Festival etkinliğinin iptal edilmesi için Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vučić’e yaptığı çağrıya tepki gösterdi.
 

Read more
20212223
2425
SAHİL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR...

SAHİL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR...

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı tarafından, her yaz sezonunda gerçekleştirilen ve tamamı çevreye duyarlı gönüllü çevreci gençlerden oluşan ekiplerce gerçekleştirilen sahil temizlik çalışmaları devam ediyor...

Read more
26
FC Barcelona Academy’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştireceği futbol kampı

FC Barcelona Academy’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştireceği futbol kampı

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Barcelona'nın KKTC'de kamp yapması konusunda Rum kesiminin engelleme girişimlerinin kabul edilemez olduğunu açıkladı.

Read more
27282930
31123456

Archive