ATAOĞLU, DÜNYA SAĞLIK TURİZMİ FORMU’NA KATILACAK

ATAOĞLU, DÜNYA SAĞLIK TURİZMİ FORMU’NA KATILACAK

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Dünya Sağlık Turizmi Formu’na katılmak üzere Ürdün’ün başkenti Amman’a gitmek üzere adadan ayrıldı.

Ataoğlu, Monako’da kurulan ve Brezilya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Macaristan, Hindistan, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, İngiltere, Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu 53 ülkeden 319’dan fazla üyesi bulunan Dünya Sağlık Turizmi Konseyi’nin organizasyonu ile Ürdün’ün Başkenti Amman’da gerçekleştirilecek Dünya Sağlık Turizmi Formu’na katılmak üzere adadan ayrıldı.. Bakan Ataoğlu’na Müsteşar İsmet Esenyel ve Özel Kalem Müdürü Kazim Türkkan Basın Danışmanı Kemal Öneren Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan eşlik ediyor.

Print
Posted: Feb 23, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
252627
ATAOĞLU, GTF DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİLİK ELDE EDEN KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMI’NI KABUL ETTİ

ATAOĞLU, GTF DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİLİK ELDE EDEN KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMI’NI KABUL ETTİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İskoçya’nın Stirling kentinde düzenlenen GTF Dünya Şampiyonası’nda Takım Klasmanında ikincilik başarısı elde etti.

Read more
2829
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin destansı bir zaferle taçlandığını vurguladı.

Read more
30
30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı 

Read more
31
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive