2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu, bugün yapılan kriteryum etabıyla tamamlandı.

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu, bugün yapılan kriteryum etabıyla tamamlandı.

Yarış sonrasında Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu, Genel klasmandaki kupaları sahiplerine teslim etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlığının himayelerinde,Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın önemli katkıları ile KKTC Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen, Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu muhteşem bir şölenle tamamlandı.

4 gün boyunca 28 belediyenin 20’sinden geçerek, toplam 530 kilometre sürüş yapan bisikletçiler, Bisiklet Turu’nun son gününde 50 kilometrelik Kriteryum Etabı’nda kıran kırana bir yarış gerçekleştirdi.

Gün boyunca bir çok etkinliğin gerçekleştiği 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nda kriteryum etabının birinciliğinde geçmiş iki etabın lider ve aynı zamanda sarı mayoyu taşıyan Torku Konya Şekerspor bisikletçisi Ahmet Örken aldı.

50 kilometrelik Kriteryum etabın ikincisi Kempten Cycling Team’den Batuhan Özgür olurken, 3’üncülüğü ise Kolss Cycling Team’den Vitaliy Buts aldı.

4 gün süren 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nda takımlar sıralaması da şöyle oluştu. En iyi takım Türkiye’den Konya Torku Şekerspor olurken, 2’nci en iyi takım Ukrayna’dan Kolss Cycling Team, 3’üncü ise Kazakistan’dan Astana City oldu.

En iyi ikinci ve üçüncü takım olan Kolss Cycling ve Astana City’e kupalarını Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Bertan Özberkman ile Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra verdi.

En iyi takım Torku Konya Şekerspor’a ise kupasını ana muhalefet partisi Genel Başkanı milletvekili Tufan Erhürman verdi.

Print
Posted: Feb 19, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
12
Fikri Ataoğlu Bakü’deki  DTİK zirvesine katıldı

Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı

Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu.
Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.

Read more
1314
15
15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

Kardeş Azerbaycan halkının 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Read more
1617
Bilgilendirme

Bilgilendirme

Koruma altındaki Kaplumbağalara ve üreme alanlarına zarar vermenin cezası aylık asgari ücret kadardır. 

Read more
18192021
22232425262728
293012345

Archive