TURİZM ÇEVRE BAKANLIĞI İLE LTB, DİKMEN’E HAYVAN BARINAĞI KURULMASI KONUSUNDA PROTOKOL İMZALADI

TURİZM ÇEVRE BAKANLIĞI İLE LTB, DİKMEN’E HAYVAN BARINAĞI KURULMASI KONUSUNDA PROTOKOL İMZALADI

TURİZM ÇEVRE BAKANLIĞI İLE LTB, DİKMEN’E HAYVAN BARINAĞI KURULMASI KONUSUNDA PROTOKOL İMZALADI
• Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) kapatılan Dikmen Çöp Alanı’na havyan barınağı kurulması konusunda protokol imzaladı.
• DİKMEN’E HAYVAN BARINAĞI
Turizm ve Çevre Bakanlığı ve LTB arasında bugün konuyla ilgili protokol imzalandı. Bakan Fikri Ataoğlu ve LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın imza koyduğu protokol gereği, Çevre Koruma Dairesi’nin denetiminde olan Dikmen Çöp Alanı’ndaki betonarme hangar, köpek barınağı olarak kullanılmak üzere Belediye’nin kullanımına verilecek.
İmza töreninde konuşan LTB Başkanı Harmancı, uzun süredir hayvan barınağı kurabilmek adına bir arayışta olduklarını anlattı.
Harmancı, Çevre Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı’nın çalışmaları ve tüm ekibin iyi niyeti sonucu, kapatılan Dikmen Çöp Alanı’ndaki idari binalarda çağdaş bir barınak oluşturulmasıyla ilgili anlaşmaya varıldığını ifade etti.
Harmancı, Bakan Ataoğlu nezdinde çalışmaya katkı koyan herkese teşekkür etti.
Bakan Fikri Ataoğlu ise vatandaşlardan sokak hayvanları konusunda gelen şikayetlere değindi.
Bu çalışmayla bu sorunun önüne geçmeyi amaçladıklarını anlatan Ataoğlu, bunun diğer yerel yönetimlere örnek olmasını diledi.
Ataoğlu, projenin Lefkoşa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Print
Posted: Feb 10, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
1415
Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi

Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) arasında, Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında mutfak ekipmanlarının temin, tahsis ve iadesine ilişkin protokol imzalandı.

Read more
1617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive