TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM MARATONUNA DEVAM EDİYOR...

TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM MARATONUNA DEVAM EDİYOR...

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun yoğun ilgi ve destek gösterdiği yurtdışı tanıtım ve pazarlama çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Turizm ve Tanıtma dairesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, dünyanın çeşitli yerlerinde gerçekleştirilen en prestijli fuarları belirlenerek ülkemizin katılımı ve tanıtımı gerçekleştiriliyor.

Ocak ayı içerisinde, 5 ayrı ülkede gerçekleştirilen ve milyonlarla ifade edilen katılımcının iştirak ettiği, ayrıca çeşitli ülkelerden tur operatörleri, hava yolu şirketleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, restoranlar, turizm birlikleri, oteller, turizm pazarlama şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren birçok profesyonelin de yer aldığı turizm fuarlarında boy gösteren KKTC deniz, güneş ve kum ile tarif edilen kitle turizmine ek olarak alternatif turizme yönelik çalışmalar ile tanıtılıyor.

2017 yılının ilk ayında Hollanda Uluslararası Vakantiebeurs Turizm ve Rekreasyon fuarı ve Avusturya'nın en önemli turizm fuarı "Ferien Messe Wien"’de temsil edilen ülkemiz, 19-22 Ocak tarihleri arasında Fillandiya’nın Helsinki şehrinde düzenlenen ve , 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği MATKA 2017, 14-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Sttutgart kentinde 220 bin civarında kişinin ziyaret ettiği, CMT Stuttgart ve 19-22 Ocak tarihleri arasında düzenlenen İngiltere Manchester’de düzenlenen ve 420 bin civarında ziyaretçinin katıldığı Destinations The Holiday and Travel Show Manchester’de temsil edildi.

Bakanlık yetkilileri ve ülkemiz turizm sektörü temsilcileri ile yabancı tur operatörleri arasında yeni iş imkanları oluşturmak amacı ile toplantı ve görüşmellerin yapıldığı fuarlarda zengin görsellerle donatılmış modern yapıdaki standımızı ziyaret eden konuklara başta kültür turizmi, sağlık turizmi ve sürdürülebilir alternatif turizm çeşitleri anlatıldı.

Fuarlarda Bakanlığımızı temsilen, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Cansev Yeşilada, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Tanıtma Memurları Okan Sadrazam, Zuhal Asiloglu, Orçun Gökçe ve Almanya Turizm Ofisi Nord Zypern Tourismus Zentrum tanıtma görevlisi Emrah Gunen görev aldı.

Print
Posted: Jan 24, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«August 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
27282930
2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

ATAOĞLU; “ÇEVREYİ TEMİZ TUTMAK, İNSAN OLMANIN GEREKLİLİĞİNDENDİR”

Read more
3112
34567
Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Erenköy destanını yazan mücahitleri ve aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andı.

Read more
89
MANZARA DEĞİŞMİYOR!

MANZARA DEĞİŞMİYOR!

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı tarafından, her yaz sezonunda gerçekleştirilen ve tamamı çevreye duyarlı gönüllü çevreci gençlerden oluşan ekiplerce gerçekleştirilen sahil temizlik çalışmalarında ortaya çıkan manzara, değişmiyor.
 

Read more
10
ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, hayatını kaybeden Cumhuriyet Meclisi Eski Başkan Yardımcısı Şemsi Kazım Erkman için Cumhuriyet Meclisi’nde düzenlenen törene katıldı.

Read more
111213
ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, toplum güvenliği konusunda yapılan olağanüstü Meclis çağrısına ilişkin açıklamada bulundu.

Read more
1415
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

Törende, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinde hayatını kaybeden Taşkent Şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Read more
16
17181920212223
24252627282930
31123456

Archive