TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU KURUCU CUMHURBAŞKANI RAUF RAİF DENKTAŞ’I ANMA TÖRENLERİNE KATILDI

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU KURUCU CUMHURBAŞKANI RAUF RAİF DENKTAŞ’I ANMA TÖRENLERİNE KATILDI

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU KURUCU CUMHURBAŞKANI RAUF RAİF DENKTAŞ’I ANMA TÖRENLERİNE KATILDI...
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş, ölümünün 5. yıldönümünde TMT Anıtı’nda düzenlenen törenle anıldı.
Anma törenine, Cumhurbaşkan Vekili Sibel Siber, Meclis Başkanı Vekili Hüseyin Avkıran Alanlı, Başbakan Vekili Nazım Çavuşoğlu, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, 28. Tümen Komutanı Tuğgeneral Faruk Yıldırım, 39. Tümen Komutanı Tuğgeneral Erdal Şener, GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, 14. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tuğrul, Denktaş’ın eşi Aydın Denktaş, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, bakanlar, milletvekilleri, muharip dernekler, kurum kuruluş ,okullar, üniversiteler ile ailesi ve sevenleri katıldı. Törende, protokolün yanısıra öğrenciler de hazır bulundu.
Protokolün çelenklerinin anıta sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sürdü. Tören, anıt özel defterinin imzalanması ve Cumhurbaşkan Vekili Sibel Siber’in, konuşmasıyla tamamlandı.
- Denktaş için ikinci tören Türk Maarif Koleji’nde (TMK) düzenlendi.
20 Temmuz Fen Lisesi’nin düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’in de katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunmasıyla başladı.
TMT Mücahitler Derneği adına Erenköy Mücahitler Cemiyeti Başkanı Mustafa Arıkan’ın konuşmasının ardından Denktaş’la ilgili video gösterimi yapıldı.
Denktaş ailesi adına Eski Dışişleri bakanlarından Taner Etkin’in konuşmasından sonra 20 Temmuz Fen Lisesi Okul Korosu’nun dinletisine yer verildi.
Rauf R. Denktaş Belgeseli ve “Rauf Raif Denktaş Kimdir” oratoryosunun seslendirilmesiyle etkinlik sona erdi.

Print
Posted: Jan 16, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive