Ataoğlu: “TURİZMİN EN GÜÇLÜ KOLLARINDAN BİRİ OLAN RES-BİR’İN ÇALIŞMALARINA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Ataoğlu: “TURİZMİN EN GÜÇLÜ KOLLARINDAN BİRİ OLAN RES-BİR’İN ÇALIŞMALARINA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Kabulde ilk söz alan Küçük, KKTC ekonomisini gelişmesinde ve ülkenin tanıtımında büyük katkısı olan işletmecilerinin, her gün kalite ve standartlarını biraz daha ileriye taşıyarak hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti.

Bakan Ataoğlu’nun yeni bir strateji ile yorulmadan çalıştığını ve Turizm Bakanlığı’nın bütçesini büyütüp potansiyel tanıtıma giderek yeni Turist kaynakları yaratmayı hedefleyen çalışmalarının kendilerini heyecanlandırdığını ifade eden Küçük, RES- BİR’in yeni oluşturulan yönetim kurulunun Turizm Bakanlığı ile çalışmaktan zevk ve gurur duyacağını söyledi.


Turizm Bakanı Ataoğlu da restorancıların turizmin en güçlü kollarından biri olduğunu söyleyerek, RES-BİR’in önerilerine ve görüşlerine destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ataoğlu; Yerel üretimin desteklenmesi ve restoranların turizme dahil olmasının öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirterek, bakanlığın ülke kültürünü, tarihini ve doğasını tam anlamıyla yansıtan bir politikayla tanıtım ataklarını sürdürdüğünü vurguladı.

Yurtdışı tanıtım etkinliklerinde, Turizm sektörü içerisinde en geniş kitleye sahip olan RES-BİR işletmecilerinin temsilcilerine öncelikli olarak yer verildiğini de sözlerine ekleyen Bakan Ataoğlu,”Turizm konusunda bir çok projemiz var, yerel üretici ve yerel işletmecinin gelirlerini artırmak için, daha fazla kazanmalarını ve daha fazla yatırım yapmalarını teşvik etmek adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.


Yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek ziyaretleri için teşekkürlerini ileten Ataoğlu, Otellerin yerli üretime destek vermesi yönünde çalışmalar yürüterek, turizmden her kesimin faydalanacağı bir sistem yaratmak hedefiyle,tüm paydaşların elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.


Print
Posted: Dec 29, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2024»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive