Ataoğlu : “GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ, BİZİM İÇİN YOL GÖSTERİCİDİR”

Ataoğlu : “GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ, BİZİM İÇİN YOL GÖSTERİCİDİR”

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Kıbrıs Çevre Platformu heyetini kabul etti. Kabulde Bakan Ataoğlu’na Çevre’den sorumlu müsteşar Bülent Arkın ve Çevre Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı’da hazır bulundu.

Kıbrıs Çevre Platformu adına açıklama yapan Teksen Koroglu, çevre, orman, imar çalışmaları ve sahillerin durumu ve yapılan turizm çalışmaları hakkında görüş ve önerilerini iletti.

Köroğlu, iyi bir diyalog kurulması yönünde adım attıklarını belirterek hükümetin imar planlarının süretle hazırlaması hususunda kendilerine gerekli katkıyı koymak adına çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Ayrıca Çevre Danışma Kurulu’nun aktif hale getirilmesi ve düzenli olarak toplanması,ÖÇKB’ne (Özel Çevre Koruma Bölgelerine) gereken hassasiyetin gösterilmesi yönünde taleplerini dile getirdi.

Kıbrıs Çevre Platformu yetkililerinin görüşlerini dikkatle dinleyerek görüşlerini belirten Bakan Fikri Ataoğlu: T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte imar planları konusunda ortak çalışma yaptıklarını, konuyla ilgili hassasiyetleri bildiklerini ve gereken çalışmaların yapılması konusunda talimatların verildiğini belirtti.

Orman arazilerinin çoğaltılmasının öncelikleri arasında olduğunu ifade eden Ataoğlu, hali arazilerin Orman Dairesine devredilmesi hususunda İçişleri Bakanlığı ile birlikte çalışmaların sürekli bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Print
Posted: Dec 29, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
910111213
RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ramazan Sokağı Gençlik Buluşması”nda gençlerle bir araya geldi.

Read more
1415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive