TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM ATAKLARINA BAKÜ’DE DEVAM EDİYOR...

TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM ATAKLARINA BAKÜ’DE DEVAM EDİYOR...

Turizm ve Çevre Bakanlığı Turizm Tanıtma ve Pazarlama çalışmaları Azerbaycan’da Kuzey Kıbrıs’ı tanıtacak.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Road Show’u gerçekleştirmek üzere, beraberinde KITSAB, KITOB, THY KKTC Müdürlüğü ve Basın Mensuplarının yer aldığı heyet Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitmek üzere 29 Kasım’da( yarın) adadan ayrılacaklar.

Uluslararası alandaki tanıtım faaliyetlerinin bir ülkenin, dünyadaki görüntüsü, saygınlığı ve dolayısıyla hedeflenen dış politikanın etkinliği bakımından oldukça önemli rol oynadığını belirten Ataoğlu, “Esnek kullanılabilen ve etkili bir dış politika aracı olan tanıtım faaliyetlerinin, belirli bir stratejiye oturtulması ve ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm halinde ve işbirliği içinde çalışılması önemlidir” dedi.

Ayrıca Tanıtımda başarının, uzun vadeli planlamaya, global bakışa ve ayrıntılı uygulamaya dayalı bir yaklaşıma bağlı olduğunun altını çizen Ataoğlu, ülkeye gelen turist sayısını artırmak için, kampanyalara hız verdiklerini ve bu gayreti sürdüreceklerini belirtti.

Turizmde gerçekleştirdikleri her yeni girişimde Rum lobisiyle karşı karşıya kaldıklarını da vurgulayan Ataoğlu, 2017'de hava yolundaki çeşitliliği daha da ileriye götürmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

"Hava yolundaki çeşitliliği daha da ileriye götürmemiz halinde turizm potansiyelimizi büyütme hedefine daha kolay ulaşacağız” diyen Ataoğlu, önümüzdeki günlerde değişik havayolu şirketlerinin Kuzey Kıbrıs'a uçmasını sağlayacaklarını kaydetti.

Bakanlık Tanıtma Pazarlama Dairesi koordinesiyle düzenlenen Bakü’de birçok turizm acentesi ve sektör temsilcisinin katılacağı etkinlikte, Ülkeyi Tanıtıcı broşürler ve tanıtım CD’leri katılımcılara dağıtılacak,sinevizyon gösterileri yapılacak. Ülkemizden sektör temsilcilerinin yoğun şekilde yer alacağı tanıtım etkinliğinde karşılıklı anlaşmaların gerçekleştirilmesi maksadıyla, Turist akışının, otel ve uçak anlaşmalarının yapılabileceği bir ortama olanak sağlayacak. THY’nın Bakü’den KKTC’ye Touch Down yaparak uçuş planlaması ise zahmetsiz ve kısa sürede yolcuların adaya getirilmesine olanak sağlayacak.

Heyet 2 Aralık Cuma günü adaya dönecek...

Print
Posted: Nov 28, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
12
Fikri Ataoğlu Bakü’deki  DTİK zirvesine katıldı

Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı

Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu.
Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.

Read more
1314
15
15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

Kardeş Azerbaycan halkının 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Read more
161718192021
22232425262728
293012345

Archive