Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Near East Bank, Genel Müdürlüğü Merkez Binası’nın temel atma törenine katıldı.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Near East Bank, Genel Müdürlüğü Merkez Binası’nın temel atma törenine katıldı.

Near East Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bankanın yaptığı açılımlarla ülkenin önemli kurumlarından bir haline geldiğini belirtti.

Kaçamak, Yakın Doğu Bank’ın daha hızlı, daha güvenli ve daha çağdaş hizmet verebilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini de kaydetti.

Near East Banak Yönetim Kurulu Başkanı ve YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel de konuşmasına “bugün başarı hikayemize bir yenisini daha ekledik” diyerek başladı.

Yakın Doğu ailesinin ekonomiye yön vermek için güçlü adımlar atmaya devam edeceğini kaydeden Günsel, yaptığımız her atılımla topraklarımızdaki köklerimizin daha da derinleşeceğine Anavatan Türkiye ve dünya ile daha çok bütünleşeceğimize inanıyorum”dedi.

Başbakan Hüseyin Özgürgün de Yakın Doğu’nun kuruluduğu günden başlayarak her geçen gün gelişimini ve büyümesini sürdürdüğünü belirterek, bundan gurur duyduklarını söylkedi.

Bu topraklarda hayat bulan her yatırım KKTC’ye vurulan bir mühürdür” diyen Özgürgün, ülkesini seven, ülke insanına daha iyi hizmet hedefleyen yatırımları ve cesur yatırımcıları takdir etmek, desteklemek hepimizin görevidir” dedi.

Kuzey Kıbrıs’ın eğitim, sağlık ve turizm sektörlerinin yanı sıra finans sektöründe de her geçen gün daha ileriye gittiğini söyleyen Özgürgün, Kuzey Kıbrıs’ı başta ekonomik yönden olmak üzere her alanda kalkınmasını hedefleyen işbirliği ve çalışmalara destek olunması gerektiğini belirtti.

Özgürgün yapılan yatırımın özelde Yakın Doğu ailesine, genelde ülkeye hayırlı olması temennisinde de bulundu.

Print
Posted: Nov 12, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
910111213
RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ramazan Sokağı Gençlik Buluşması”nda gençlerle bir araya geldi.

Read more
1415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive