KKTC LONDRA'DA WORLD TRAVEL MARKET'TE TEMSİL EDİLECEK

KKTC LONDRA'DA WORLD TRAVEL MARKET'TE TEMSİL EDİLECEK

KKTC Fuar’da, Tanıtma Pazarlama Dairesi koordinesinde, “Otantik Kıbrıs Evi” konsepti ile tanıtılacak.

Kıbrıs fırını, sokak çeşmesi, asma talvarı ve üzüm maketleriyle bezeli bir Kıbrıs Evi, avlusu, üzüm asması ve Kıbrıs’a özgü masa sandalyeler ile dizayn edilen Otantik Kıbrıs Evi’nde, 25 adet info desk, mutfak,1 adet depo ve 2 adet toplantı odası ile 1 adet basın için ayrılmış toplantı odası bulunuyor.

İnfo desklerde bakanlık yetkilileri ile birlikte KITOB, KITSAB, Londra Turizm Tanıtma Ofisi, KITREB, özel ikramlarıyla RESBİR, Karpaz EKO Turizm Birliği, North Cyrus Golf Tourism Temsilcileri, North Cyprus Health Tourism Temsilcileri ve Dizayn 74 Atölyesi, Pegasus Havayolları ve Atlas Global Havayollları ile İngiltere’de faaliyet gösteren 10 Turizm acentesi de yer alarak tanıtma çalışmalarına katkı sağlayacak.

Stantlarda ziyaretçilere bu yıl hellim böreği, badem, üzüm sucuğu, bidda, zivaniya, limonata, sumada, gül şurubu, Türk kahvesi, hellim ve çörek ikramı yapılacak ve tanıtım filmleri gösterilecek.

Stand, Fuar’ın gerçekleştiği Londra Excel Exhibition Center’de 7-8-9 Kasım’da saat 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuara Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bakanlık Müsteşarı Doç.Dr.İsmet Esenyel ve Tanıtma Pazarlama Dairesi Müdürü İpek Tüccaroğlu da katılacak.

Print
Posted: Nov 5, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive