Ataoğlu: “PROJEYLE, HERGÜN 10 OTOBÜSÜN SURLAR İÇİNİ BAŞTAN SONA ZİYARET ETMESİ SAĞLANIYOR”

Ataoğlu: “PROJEYLE, HERGÜN 10 OTOBÜSÜN SURLAR İÇİNİ BAŞTAN SONA ZİYARET ETMESİ SAĞLANIYOR”

Ataoğlu: “PROJEYLE, HERGÜN 10 OTOBÜSÜN SURLAR İÇİNİ BAŞTAN SONA ZİYARET ETMESİ SAĞLANIYOR”
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu veGazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter kale içini ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundular.
Suriçinin potansiyelini en yüksek düzeyde turizmin hizmetine sunmak ve hareketliliği artrımak adına turistlerin güzergahı olan istiklal caddesini gezerek esnaflar ile görüşen ve fikir alış verişinde bulunan Bakan Fikri Ataoğlu ve Başkanı İsmail Arter, ardından belediyenin yeni çalışma yapacağı Bandabuliya’yı inceledi
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Atoğlu, basına yaptığı açıklamada Belediye ile birlikte suriçinin hareketliliğini artırmak için başlattıkları projeyle, hergün 10 otobüsün surlar içini baştan sonra ziyaret etmesini sağladıklarını, Oscar Otel ile başlayan bu projenin ne durumda olduğunu görmek için esnafla görüştüklerini ve önerileri aldıklarını, çalışmaları daha iyiye götürmek istediklerini söyledi.
Ataoğlu, turistlerin daha önce suriçinde geçirdikleri zamanın az olduğunu tespit ettiklerini, yeni uygulamaya göre 2 gün boyunca daha çok ören yerinin ziyaret edileceğini, bunun sonucunda da turistlerin esnafa daha çok zaman ayıracağını ifade etti. Ataoğlu, geçmişte yapılması gereken çalışmayı bugün belediyeyle ortak çalışma yaparak giderdiklerini, yeni açılacak yerlerin turistlere hizmet edeceğini, Bandabuliya’nın özlenen hale gelmesi için de belediyenin yapacağı çalışmaya destek olacaklarını, bunun da turizme kazanım sağlayacağını söyledi.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de konuşmasında Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile sürekli mesai harcadıkları suricinin turistlere nasıl daha kaliteli hizmet verebilir konusu üzerinde durduklarını, bölgede yerinde inceleme yaparak esnafla görüştüklerini söyledi.
Bakanlıkla birlikle ileriye dönük belirlediklerin vizyonun doğru olduğuna inandıklarını, hızlı bir şekilde takvimlendirme yaparak gerekenleri yapacaklarını belirten Arter, “Çalışmalarımızı Mağusa’ya gelen acenteler ve esnaf da hissedilir şekilde görüyorlar. dedi.

Print
Posted: Oct 28, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2024»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive