Ataoğlu: “KKTC’YE DÜNYA PAZARINDA YENİ VE PARLAK BİR İMAJ VERECEĞİZ”

Ataoğlu: “KKTC’YE DÜNYA PAZARINDA YENİ VE PARLAK BİR İMAJ VERECEĞİZ”

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, beraberindeki heyetle İran’ın başkenti Tahran’ gitti. Ataoğlu, turizm amaçlı uçuşların sıklaşrıtılması için temaslarda bulunacak.

Bakan Ataoğlu KKTC’den sektör temsilcileri, Otelciler birliği, Seyahat Acenteleri Birliği, ve THY temsilcileriyle birlikte İran’ın Tahran ve Tebriz kentlerinde düzenlenecek olan ve KKTC’nin tanıtımının yapılacağı etkinliklere katılacak.
Bakan Ataoğlu yaptığı açıklamada Ülkeyi tanıtıcı etkinlilere devam edileceğini belirterek “Ülkemizi tanıtmak ve turizmde hak ettiği noktalara taşımak için elimizden geleni yapıyor, aralıksız çalışıyoruz” dedi.

Bakü, Azerbaycan ve Moskova, İngiltere ve değişik noktalarda reklam ve tanıtımlarının başlayacağını kaydeden Ataoğlu, KKTC’nin marka değerine dünya pazarında yeni ve parlak bir imaj vereceklerini ifade etti.

Yeni işbirliği olanakları tespit etmek, bölgedeki mevcut durumu gözden geçirmek amacı ile temaslarda bulunacak olan Ataoğlu’na Turizm Ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel eşlik ediyor.


Print
Posted: Oct 3, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
1415
Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi

Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) arasında, Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında mutfak ekipmanlarının temin, tahsis ve iadesine ilişkin protokol imzalandı.

Read more
1617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive