Eski Bakan ve Milletvekillerinden Dr. Mustafa Kemal Erbilen için Cumhuriyet Meclis’inde tören düzenlendi.

Eski Bakan ve Milletvekillerinden Dr. Mustafa Kemal Erbilen için Cumhuriyet Meclis’inde tören düzenlendi.

Erbilen'in naaşı önünde protokol sırasına göre saygı duruşu ve geçişi de yapıldı.

Meclis avlusunda saat 11.00'de yer alan törene, Erbilen ailesi ve Mustafa Kemal Erbilen’in dostları başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Başbakan Hüseyin Özgürgün, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktas, bakanlar, milletvekilleri, askeri erkan, eski milletvekilleri ve Meclis çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan törende merhum Mustafa Kemal Erbilen’in özgeçmişi okundu. Tören konuşmaların ardından tamamlandı.

Print
Posted: Sep 19, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive