Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk Elektrik Müteahitleri Birliği Başkanı Mehmet Nasiboğlu’nu Kabul Etti.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk Elektrik Müteahitleri Birliği Başkanı Mehmet Nasiboğlu’nu Kabul Etti.

Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu: “GEREKEN HASSASİYET GÖSTERİLECEK”

Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu: “GEREKEN HASSASİYET GÖSTERİLECEK”
"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TÜM ALANLARDA CİDDİ DENETİM ÇALIŞMALARI BAŞLATILACAK"
Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk Elektrik Müteahitleri Birliği Başkanı Mehmet Nasiboğlu’nu kabul etti.
Mehmet Nasiboğlu, kabulde yaptığı konuşmada ülkemizde yeni yapılan otel inşaatlarında genellikler kaçak işçi kullanım yönüne gidildiğini söyleyerek “ Oteller genellikle yurt dışından getirdiği elektrik teknisyenlerini kullanıyor bizim ülkemizin elektrlk tesisatına yabancı kişilerce kurulan tesisler ciddi anlamda tehlikeler yaratabiliyor” dedi.
Bu tür yanlış yapılanmadan dolayı son zamanlarda yaşanan kazalar olduğunu da belirten Nasiboğlu, teşvikli yatırımlarda yerel iş gücü kullanılmasını istediklerini söyledi.
Bakan Ataoğlu, da ufacık bir yanlışın büyük bir yatırımı yok edebileceğini ifade ederek gereken düzenlemenin iş birliği halinde çalışılarak yapılmasından memnuniyet duyacağını söyledi.
Yerli üretimim tüketilmesini sağlamak amacı ile otellerde düzenlemelere gittiklerini ve yerli üretimin neredeyse mecburi hale getirecek çalışmalar yaptıklarını da belirten Ataoğlu, ayni hassasiyetin yerel iş gücü için de gösterileceğini söyledi.
Yaşanan kazaların ülkemize gelen yabancı turistler için olumsuz etki yarattığını da söyleyen Ataoğlu, “Yapılacak çalışmanın ülke şartlarına uygun olması gerekir,önümümzdeki günlerde tüm alanlarda ciddi denetim çalışmaları başlatılacak” dedi.

Print
Posted: Sep 1, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
293012345

ATAOĞLU: "KIBRISLI TÜRK KARDEŞİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ayia Napa'da uğradığı menfur saldırı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Kıbrıslı Türk vatandaşımıza acil şifalar diliyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Read more
6
ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”

ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”


KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Londra'da gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türk toplumunun kültürünü yaşatmasının ve gelecek kuşaklara aktarmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
 

Read more
7
KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi Müdürü Ayşe Güler Akın, “Eylül’ün Zeytin Ağacı”, “Eylül Hellimleri” ve “Eylül ve İpek Kozasının Sırrı” isimli çocuk kitaplarının yazarı İmren Aytaçoğlu’nu kabul etti.
 

Read more
89101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive