Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu: "ENGELLİLERE VE ÜLKE TURİZMİNE HİZMET VERMEK İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞIYORUZ VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu: "ENGELLİLERE VE ÜLKE TURİZMİNE HİZMET VERMEK İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞIYORUZ VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Günay Kibrit başkanlığındaki Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği (KTOÖD) heyetini kabul etti.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Günay Kibrit başkanlığındaki Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği (KTOÖD) heyetini kabul etti.
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ziyarette yaptığı konuşmada, ülke genelinde engellilerin yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, Turizm Ve Çevre Bakanlığı ile ortak çalışmalar yaparak otellerimizde engelli vatandaşlarımız için neler yapılabileceği konusunda fikir paylaşımı yapmak istediklerini söyledi.
Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu'da da kabulde yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için bakanlık olarak üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını ve müsteşarları ile gerekli toplantıları yaptıklarını söyledi.
Dernek ile işbirliği içerisinde otellerin engellilere daha iyi bir hizmet vermesi için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirten Ataoğlu, önümüzdeki günlerde bu çalışmanın Bakanlar Kurulundan geçeceğinin müjdesini verdi.
Engellilere ve ülke turizmimize en iyi şekilde hizmet vermek için sürekli çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Ataoğlu, engellilere yönelik tatil tesisleri konusunda ciddi çalışmaları olduğunu söyledi.

Print
Posted: Aug 18, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive