Ataoğlu “ÜLKENİN GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMASI İÇİN BAZI NOKTALARA UZANMAK GEREKİR”

Ataoğlu “ÜLKENİN GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMASI İÇİN BAZI NOKTALARA UZANMAK GEREKİR”

Eğitim öncesi açılış konuşmasını yapan ISO Danışmanı, Eğitmen, Başdenetçi Latif Sakar, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın 2015 yılında KKTC’de bu eğitimi alan ilk bakanlık olduğunu hatırlattı.

Standart koşullarının değişerek güncellendiğini kaydeden Sakar, bu güncelleme nedeniyle Türk Standartları Enstitüsü’nden alınan belgenin süresinin dolmak üzere olduğunu, Bakanlığın Haziran ayından Enstitü tarafından yeniden denetleyeceğini belirtti. Sakar denetimden önce düzenlenen bu etkinlikle personelin günün standartlarına göre yeniden eğitileceğini anlattı.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da, bakanlık olarak ilklere imza atıklarını söyledi.

Sadece kendi bakanlıklarının değil tüm bakanlıkların bu eğitimi alması gerektiğini belirten Ataoğlu “ülkenin gelişen teknolojiye ayak uydurması için bazı noktalara uzanmak gerekir” dedi.

Bakanlığın tüm çalışmalarında kalite kelimesinin ön plana çıktığını kaydeden Ataoğlu, eğitime katılan tüm personele teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Uluslararası Başdenetçi Sertifikası almaya hak kazanan Turizm ve Çevre Bakanlığı Kalite Yönetim Temsilcisi Başdenetçi Ferhan Türker’in sertifikası Bakan Ataoğlu tarafından verildi.

Print
Posted: May 8, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
26
Mevlevi Müzesi açıldı

Mevlevi Müzesi açıldı

‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’ 

Read more
2728
BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.

BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, Konya Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen  Konya 17. “Bin Nefes Bir Ses” Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivaline katıldı.

Read more
2930311
2345
ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”

ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Read more
678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Archive