Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu KKTCELL Genel Müdürü İsmet Yazıcıyı Kabul Etti

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu KKTCELL Genel Müdürü İsmet Yazıcıyı Kabul Etti

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTCELL Genel Müdürü İsmet Yazıcı ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kabulde konuşan Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KKTCELL ile işbirliği içerisinde çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti, bu bağlamda KKTCELL’in  her geçen gün büyüyen altyapısının ülke açısından büyük önem taşıdığını ayrıca iletişim ağındaki kalitenin her gün artarak verilen hizmetin kalitesinin de tatmin edici olduğunu söyleyen Ataoğlu, her türlü sosyal sorumluluk projesinde yer alan KKTCELL ailesine teşekkürlerini iletti.

İbrahim Yazıcı; Ataoğlu’na görevinde başarılar dilerken, KKTCELL ile Turizm   ve Çevre Bakanlığı arasında daha önceden olduğu gibi işbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını söyledi. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı göreve geldiği 18 Aralık tarihinde takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kurulduğu günden bu zamana Kuzey Kıbrıs’ta önemli başarılarının olduğunu belirtti. Bu başarıyı, hep birlikte çok daha ileriye taşımaya devam edeceklerini, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in hem mobil iletişim ve teknoloji, hem de sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal yarar odağında liderliğini devam ettireceğini söyledi.


Print
Posted: Jul 13, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive