TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU SİVİL SAVUMA TEŞKİLATI’NIN ESKİ BAŞKANI FATİH YARIMBAŞ İLE YENİ BAŞKANI ERDOĞAN ÇELEBİ’Yİ KABUL ETTİ

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU SİVİL SAVUMA TEŞKİLATI’NIN ESKİ  BAŞKANI FATİH YARIMBAŞ İLE YENİ BAŞKANI ERDOĞAN ÇELEBİ’Yİ KABUL ETTİ

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU SİVİL SAVUMA TEŞKİLATI’NIN ESKİ BAŞKANI FATİH YARIMBAŞ İLE YENİ BAŞKANI ERDOĞAN ÇELEBİ’Yİ KABUL ETTİ

          Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Sivil Savuma Teşkilatı’nın Eski  Başkanı Fatih Yarımbaş İle Yeni Başkanı Erdoğan Çelebi’yi Kabul Etti.
          Görev süresi boyunca Sivil Savunma Teşkilatı’nı daha iyi yerlere getirmeye çalıştıklarını, yeni projelere ve sosyal sorumluluk projelerine önem vererek çalıştıklarını ifade eden Yarımbaş, Bakan Ataoğlu’na da verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Kıbrıs  Türkiye için bir sevdadır.Kıbrıs’a görevli gelen tüm arkadaşlar bu bağlıklıkla görevlerini yaparlar.dedi
          Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’de iki yıllık görev süresini doldurması nedeniyle Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na veda ziyaretinde bulunduğunu belirten Fatih Yarımbaş, bu süre içerisinde çok büyük bir gurur ve onurla bu görevi icra ettiğini belirtti.
          Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı devrettiği Erdoğan Çelebi’nin de bu görevi hakkıyla yerine getireceği inancını dile getiren Fatih Yarımbaş, gönül rahatlığıyla görevini devrettiğini sözlerine ekledi.



          Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu’da  Yarımbaş’ı tanımaktan ve birlikte çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde de aynı azim ve kararlıklıkla çalışacağından emin olduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi. Ataoğlu, göreve gelen yeni Başkan Erdoğan Çelebi’ye de hayırlı olsun dileklerini iletti.
          Sivil Savunma Teşkilatı’nın ülkemizde üstlendiği misyonun önemine vurgu yapan Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı’nın ihtiyaç duyulan alanlarda görevini yerine getirmesinden duyduğu mutluluğu ve çıtayı daha da yükseltecekleri inancını dile getirdi.
          Sivil Savunma Teşkilatı’nın gerek doğal afetler gerekse arama kurtarma çalışmalarında uluslararası standartların da üstünde bir noktaya gelmiş olduğunu dile getiren Ataoğlu, bu başarıda değerli başkanların sağladığı motivasyonun önemine değindi.

Print
Posted: Jul 1, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2024»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive