TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU GİRNE BELEDİYE BAŞKANI NİDAİ GÜNGÖRDÜ’YÜ KABUL ETTİ

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU GİRNE BELEDİYE BAŞKANI NİDAİ GÜNGÖRDÜ’YÜ KABUL ETTİ

Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Girne bölgesinin Turistik açıdan Kıbrıs’ın nabzını tuttuğuna işaret ederek, dünyada ender antik limanlardan olan Girne Limanı ve Girne Kalesi gibi değerlerin korunmasının ve var olan sıkıntıların giderilmesinin önemli olduğunu vurguladı.
Kabulü sırasında konuşan Ataoğlu, başta Liman bölgesiyle ilgili  olmak üzere Girne Belediyesi ile ileriki süreçte ortak projelerin hayata geçirilmesi yönündeki çalışmaların hızlandırıldığı söyledi.
Yapılacak çalışmalarda en büyük desteği Girne Belediyesi’nden gördüklerini de sözlerine ekleyen Ataoğlu; “Girne Kent Müzesinin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalara  başladık, Girne bölgesindeki Eski eserlerin koruma ve bakım çalışmaları ile temizliğinin yapılması yönünde Eski Eserler ve Müzeler Dairesinin ilgili  bölümleri de gereğini yapıyor” dedi. 


Print
Posted: Jun 15, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«January 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29303112
Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Read more
34
5
Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’i ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Read more
6789
Kuzey Kıbrıs turizmi  Hollanda’da tanıtılıyor

Kuzey Kıbrıs turizmi Hollanda’da tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında, 08-11 Ocak 2026 tarihleri arasında Hollanda’nın Utrecht şehrinde gerçekleşecek olan, Vakantiebeurs 2026 Hollanda Turizm Fuarı’nda yerini aldı. 

Read more
1011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive