TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU KIBRIS TÜRK SANAYİ ODASI’NI KABUL ETTİ

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU KIBRIS TÜRK SANAYİ ODASI’NI  KABUL ETTİ

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri ATAOĞLU Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası Başkanı Ali ÇIRALI ve heyetini kabul etti.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri ATAOĞLU Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası  Başkanı Ali ÇIRALI ve heyetini kabul etti.

Türk Sanayi Odası Başkanı Ali ÇIRALI Sanayi Odasının sorunlarını aktararak  faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Süt ürünleri sektöründe yaşanan sıkıntılar ve otellerde yerli ürünlerin kullanımın ön plana çıkarılması, kullanımlarının arttırılması ve bu alanda yapılacak stratejilerin belirlenmesi yönünde yapılacak çalışmalar hakkında görüş birliğine varıldı.


Print
Posted: May 30, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive