4.TÜRSAB TURIZM KONGRESI’NIN ÜÇÜNCÜ VE SON GÜN OTURUMLARI, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURIYETI’NIN (KKTC) DIJITAL TURIZM VIZYONUNU YANSITAN “ADAKIBRIS” PROJESININ TANITIM SUNUMU ILE BAŞLADI.

4.TÜRSAB TURIZM KONGRESI’NIN ÜÇÜNCÜ VE SON GÜN OTURUMLARI, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURIYETI’NIN (KKTC) DIJITAL TURIZM VIZYONUNU YANSITAN “ADAKIBRIS” PROJESININ TANITIM SUNUMU ILE BAŞLADI.

8 Nisan Çarşamba günü düzenlenen oturumda; K.K.T.C. Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Genel Müdürü Mine Emiroğlu, projenin detaylarını ve adanın gelecek turizm stratejilerini sektör paydaşlarıyla paylaştı.

KKTC’nin doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini sürdürülebilir bir anlayışla uluslararası platformlara taşımayı hedefleyen AdaKıbrıs projesinin analiz edildiği sunumda; dijital kanalların etkin kullanımı, SEO çalışmaları ve deneyim odaklı pazarlama stratejileri ele alındı. Türkiye pazarında vize ve pasaport muafiyeti gibi seyahat kolaylıklarının yanı sıra 300 gün güneşli iklim avantajına dikkat çekilen oturumda, adanın 10 bin yıllık geçmişiyle sunduğu zengin gastronomi ve kültür turizmi potansiyeli vurgulandı.

Sürdürülebilir turizm master planı kapsamında eko ve agro turizme verilen önemin, yerel yaşam kültürünü koruyan alternatif modellerin ve konaklama yelpazesindeki çeşitliliğin değerlendirildiği tanıtım; katılımcıların yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Print
Posted: Apr 8, 2026,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive