ATAOĞLU, TATLISU OT FESTİVALİ’NE KATILDI.

ATAOĞLU, TATLISU OT FESTİVALİ’NE KATILDI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Tatlısu’da düzenlenen Ot Festivali’ne katılarak hem vatandaşlarla bir araya geldi hem de festival kapsamında kurulan stantları ziyaret etti.

Tatlısu Belediyesi'nin düzenlediği festivalde bir konuşma yapan Ataoğlu, bu tür etkinliklerin yerel kültürün yaşatılması, bölge turizminin canlandırılması ve üreticilerin desteklenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

 Ataoğlu, Tatlısu’nun doğal zenginlikleri ve kültürel değerleriyle öne çıkan önemli bölgelerden biri olduğunu belirterek,  festivalin her geçen yıl daha da büyümesinden memnuniyet duyduğunu bu nedenle belediye başkanı Hayri Orçan ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmasının ardından festival alanını gezen Ataoğlu, esnafla sohbet ederek alışveriş yaptı. Yerel üreticilere destek vermenin önemine dikkat çeken Ataoğlu, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini de sözlerine ekledi.

Print
Posted: Apr 13, 2026,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
272829301
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.

Read more
23
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Archive