ATAOĞLU, TATLISU OT FESTİVALİ’NE KATILDI.

ATAOĞLU, TATLISU OT FESTİVALİ’NE KATILDI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Tatlısu’da düzenlenen Ot Festivali’ne katılarak hem vatandaşlarla bir araya geldi hem de festival kapsamında kurulan stantları ziyaret etti.

Tatlısu Belediyesi'nin düzenlediği festivalde bir konuşma yapan Ataoğlu, bu tür etkinliklerin yerel kültürün yaşatılması, bölge turizminin canlandırılması ve üreticilerin desteklenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

 Ataoğlu, Tatlısu’nun doğal zenginlikleri ve kültürel değerleriyle öne çıkan önemli bölgelerden biri olduğunu belirterek,  festivalin her geçen yıl daha da büyümesinden memnuniyet duyduğunu bu nedenle belediye başkanı Hayri Orçan ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmasının ardından festival alanını gezen Ataoğlu, esnafla sohbet ederek alışveriş yaptı. Yerel üreticilere destek vermenin önemine dikkat çeken Ataoğlu, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini de sözlerine ekledi.

Print
Posted: Apr 13, 2026,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
293012345

ATAOĞLU: "KIBRISLI TÜRK KARDEŞİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ayia Napa'da uğradığı menfur saldırı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Kıbrıslı Türk vatandaşımıza acil şifalar diliyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Read more
6
ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”

ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”


KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Londra'da gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türk toplumunun kültürünü yaşatmasının ve gelecek kuşaklara aktarmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
 

Read more
7
KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi Müdürü Ayşe Güler Akın, “Eylül’ün Zeytin Ağacı”, “Eylül Hellimleri” ve “Eylül ve İpek Kozasının Sırrı” isimli çocuk kitaplarının yazarı İmren Aytaçoğlu’nu kabul etti.
 

Read more
89101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive