Kantara Gençlik Kampı’nda kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlandı

Kantara Gençlik Kampı’nda kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlandı

Kantara Gençlik Kampı’nda kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlandı


Lapta Gençlik Kampı’nda yıllardır yaşanan merkezi sıcak su sorunu gideriliyor 


Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı Gençlik Dairesi Müdürlüğüne bağlı Kantara Gençlik Kampında Müdür Hüseyin Ozanoğlu’nun koordinasyonunda gerçekleştirilen geniş kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlandı. 


Kampın daha modern, güvenli ve kullanışlı hale getirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar çeşitli alanları kapsadı.


Ozanoğlu, Kantara Gençlik Kampı’nın gençler tarafından çok sevildiğini ve cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, birçok eksiği bulunan kampın eksiklerinin tamamlanarak gençlerimize daha yaraşır hale getirildiğini kaydetti.  


Yapılan çalışmalardan öne çıkan işler şu şekilde sıralandı. 


 Yemekhane binasının iç ve dış cephe boyama çalışmaları tamamlandı.
 Yemekhanede yalıtım ve izolasyon tadilatları yapılarak enerji verimliliği artırıldı.
 Mutfak bölümünün zeminine seramik kaplama uygulandı.
 Sanayi tipi fırın, ocak, buzdolabı ve derin dondurucu gibi yeni mutfak ekipmanları temin edildi.
 Kamp çevresinde yaklaşık 800 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yangın güvenlik şeridi oluşturuldu.
 Liderlerin konakladığı odalarda boya, izolasyon ve tadilat çalışmaları tamamlandı.
 Öğrenci koğuşlarında tuvalet ve banyo kapıları yenilendi.
 Kamp girişine bariyer sistemi takıldı.
 Kamp genelinde dış cephe boyama çalışmaları yapıldı.
Bekçiler, personel ve hemşire için ayrı ayrı üç prefabrik binada kamp bünyesine kazandırıldı.  


Hüseyin Ozanoğlu, çalışmalarda emeği geçen ve destek olan Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na, Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi yetkililerine ve tüm çalışanlara teşekkür etti. 


Ozanoğlu, bu çalışmalarla birlikte Kantara Gençlik Kampı’nın yeni dönem etkinlikleri için daha konforlu ve güvenli bir ortam sunacağını kaydetti. 
Yıllardır Lapta Gençlik Kampında yaşanan sıcak su sorununda önümüzdeki günlerde giderileceğini belirten Ozanoğlu, merkezi bir ısıtma sisteminin kurulacağını kaydederek Lapta Gençlik Kampı’nın da eksikliklerinin hızlıca giderileceğini söyledi.

Print
Posted: Dec 5, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
272829301
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.

Read more
23
45
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

Ataoğlu,  LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.

Read more
678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Archive