ATAOĞLU, YENIDEN TÜRSAB BAŞKANI SEÇILEN BAĞLIKAYA'YI KUTLADI.

ATAOĞLU, YENIDEN TÜRSAB BAŞKANI SEÇILEN BAĞLIKAYA'YI KUTLADI.

​Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 26. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden Başkan seçilen değerli dostumuz Sayın Firuz Bağlıkaya'yı en içten dileklerimle tebrik ederim.

​Ülkemizin turizm hedeflerine ulaşmasında, anavatanımız Türkiye ile yürüttüğümüz işbirlikleri her zaman büyük önem taşımaktadır. Sayın Bağlıkaya Kuzey Kıbrıs turizmi için her zaman elini taşın altına koymuş ve  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizmine ve tanıtımına katkı sağlamıştır. Bu nedenle Firüz Bağlıkaya ve Yönetimini her zaman takdirle karşılıyoruz.

​Yeni dönemde, gerek Türkiye'den ülkemize yönelik turizm hareketliliğinin artırılması, gerekse ortak pazarlarda el birliğiyle yürüteceğimiz projelerde Sayın Başkan ve ekibiyle güçlü işbirliğimizin devam edeceğine olan inancım tamdır.

​Bu vesileyle, Sayın Firuz Bağlıkaya'ya yeni görev döneminde başarılar diler, TÜRSAB'ın Türk turizmine ve özellikle Kuzey Kıbrıs'ın turizm potansiyelini yükseltme çabalarına büyük katkılar sağlamasını temenni ederim.

Print
Posted: Nov 24, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
910111213
RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ramazan Sokağı Gençlik Buluşması”nda gençlerle bir araya geldi.

Read more
1415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive