ATAOĞLU, GTF DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİLİK ELDE EDEN KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMI’NI KABUL ETTİ

ATAOĞLU, GTF DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİLİK ELDE EDEN KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMI’NI KABUL ETTİ

ATAOĞLU, GTF DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİLİK ELDE EDEN KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMI’NI KABUL ETTİ


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İskoçya’nın Stirling kentinde düzenlenen GTF Dünya Şampiyonası’nda Takım Klasmanında ikincilik başarısı elde etti. 


Büyük bir gurur kaynağı olan bu başarı, ülkemizin uluslararası alandaki spor gücünü bir kez daha ortaya koydu.


Elde edilen derecenin ardından Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu,  KKTC Taekwondo Federasyonu Başkanı Eylül Zafer Gökbilen başkanlığındaki sporcu heyetini kabul etti.


Ziyarette konuşan Bakan Ataoğlu, sporcuları tek tek kutlayarak şunları söyledi:


“Böylesi uluslararası bir organizasyonda KKTC bayrağımızı defalarca dalgalandıran sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu büyük başarı, sadece sporda elde edilmiş bir derece değil, aynı zamanda ülkemizin tanıtımına yapılan büyük bir katkıdır. Sporcularımızın azmi, disiplini ve kararlılığı bizlere gurur vermiştir.”


Ataoğlu, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, gençlerin her alanda desteklenmeye devam edileceğini belirtti. Ayrıca, uluslararası platformlarda elde edilen başarıların, KKTC’nin dünyadaki görünürlüğünü artırdığına dikkat çekti.
Organizasyonun ardından İskoçya Federasyonu KKTC bayraklarının da yer aldığı bir video klip yayınladı. Bazı ülkeler bu durum karşısında rahatsızlığını dile getirdi. Videoya alttaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.  https://www.facebook.com/share/v/15KFi875VZ/ 

Print
Posted: Aug 27, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
910111213
RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ramazan Sokağı Gençlik Buluşması”nda gençlerle bir araya geldi.

Read more
1415
16171819202122
23242526
DOĞA VE MİMARİ, TATLISULU SANATSEVERLERLE BULUŞTU

DOĞA VE MİMARİ, TATLISULU SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Kültür Dairesi tarafından düzenlenen XXXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması Sergisi kapsamında, Doğa ve Mimari kategorilerinde yer alan eserler Tatlısu  Şule Sert Sanat Galerisi'nde  sanatseverlerle buluştu. 

Read more
27
Ataoğlu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Read more
2829
303112345

Archive