FIKRI ATAOĞLU: "MÜZE VE ÖREN YERLERIMIZ HALKIMIZLA BULUŞUYOR"

Moe – Master of Experience tarafından kurulan Cyprus Cabaret’in sahnelediği “Jealousy / The Cabaret of Othello”, William Shakespeare’in ölümsüz eseri Othello’dan ilham alarak yeniden kurgulanan, özgün ve çok katmanlı bir deneyim olarak dikkat çekti.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı ve Gazimağusa Belediyesinin destekleriyle hayata geçirilen bu özel yapım, tiyatro, müzik, opera, dans ve gastronomi unsurlarını bir araya getirerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim sundu .

Venedik Sarayı’nda 1000 m²’lik Canlı Bir Sahne

Özel olarak getirilen yapısal sistemlerle çevrilen 1000 m²’lik bir alan, Venedik Sarayı’nı adeta yeniden inşa ederek görkemli bir açık hava sahnesine dönüştürüldü. Bu mimari kurgu, yalnızca dekor değil, aynı zamanda hikâyenin taşıyıcısı bir yapı olarak izleyiciyi içine çekti.

“Jealousy / The Cabaret of Othello”, 2025 yazı boyunca her Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü saat 20:00’de, Gazimağusa Venedik Sarayı’nda sahnelenecektir.

Print
Posted: Jun 19, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«January 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29303112
Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Read more
34
5
Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’i ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Read more
67891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive