"FESTİVALLER, BÖLGESEL MARKALAŞMA AÇISINDAN ÖNEMLİDİR"

"FESTİVALLER, BÖLGESEL MARKALAŞMA AÇISINDAN ÖNEMLİDİR"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8'inci Görneç El Makarnası Festivali'ne katılarak, açılış konuşması gerçekleştirdi.

Başbakan Ünal Üstel'in de katıldığı festival açılış konuşmasında, festivallerin önemine dikkat çeken Ataoğlu, turizmin en öenmli organizasyonlarının, kültürün, gastronominin tanıtımına, bölgesel markalaşmanın geliştirilmesi açısından önemli olduğunun altını çizdi.
 
Bölgesel markalaşmanın, bölgesel gastronomi ve kültürel özelliklerin geleceğe taşınması açısından önemli olan festivallerin ayrıca ekonomik ve sosyal bir organizasyon olmasının da önemli olduğunu belirten Ataoğlu, katkı koyanlara teşekkür etti.

Konuşmasının ardından Ataoğlu'na festivale katkıları dolayısyla anı plaketi takdim edildi.

Print
Posted: May 25, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
293012345

ATAOĞLU: "KIBRISLI TÜRK KARDEŞİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ayia Napa'da uğradığı menfur saldırı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Kıbrıslı Türk vatandaşımıza acil şifalar diliyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Read more
6
ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”

ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”


KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Londra'da gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türk toplumunun kültürünü yaşatmasının ve gelecek kuşaklara aktarmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
 

Read more
7
KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi Müdürü Ayşe Güler Akın, “Eylül’ün Zeytin Ağacı”, “Eylül Hellimleri” ve “Eylül ve İpek Kozasının Sırrı” isimli çocuk kitaplarının yazarı İmren Aytaçoğlu’nu kabul etti.
 

Read more
89101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive