Ataoğlu, Hülya Avşar’ı kabul etti.

Ataoğlu, Hülya Avşar’ı kabul etti.

Ataoğlu, Hülya Avşar’ı kabul etti.


Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tarafından 4-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için ülkemizde bulunan sanatçı Hülya Avşar’ı kabul etti.


Hülya Avşar kabul sırasında yaptığı konuşmada turnuvaya katkılarından ötürü Ataoğlu’na teşekkür ederken, sporun önemine değindi.


Kıbrıs’a sürekli geldiğini ve burada konserler verdiğini anlatan Avşar, bu gelişinde Kuzey Kıbrıs’ın tarihi ve kültürel yerlerini gezme fırsatı bulduğunu ve Girne Antik Limanı’nı çok beğendiğini de ifade etti.


Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ise konuşmasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde böylesi güzel bir turnuvaya öncülük ettiği için Hülya Avşar’a teşekkür etti.


Hülya Avşar’ı ülkemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet ve onur duyduğunu ifade eden Ataoğlu, yapılan bu güzel organizasyonun devamını diledi.


Ataoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:


Sanat hayatınız boyunca gösterdiğiniz başarıların yanı sıra, spora ve gençliğe verdiğiniz destekle de topluma ilham olan bir isimsiniz. Bugün burada, "Hülya Avşar Cup" gibi gençleri spora teşvik eden, dayanışmayı ve kardeşliği pekiştiren bir organizasyon vesilesiyle bulunmanız bizim için ayrıca anlamlıdır.


Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan her türlü kültürel ve sportif etkinlik, özellikle gençlerimiz için önemli fırsatlar sunmaktadır. 


Hülya Avşar Cup gibi organizasyonlar sayesinde hem sporun birleştirici gücü ortaya çıkmakta hem de KKTC’nin güzellikleri uluslararası platformda daha geniş kitlelere ulaşmaktadır.


Bu değerli ziyaretinizin ve turnuvanın, ülkemizdeki gençlerimize örnek olmasını ve onları spora daha fazla yönlendirmesini temenni ediyorum. Sizlere ve ekibinize başarılar diliyor, ülkemizde geçireceğiniz süre boyunca hoş anılar biriktirmenizi diliyorum.” Diye konuştu.

Print
Posted: May 9, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive